What a shitty day.

Jeg har haft en lang nat med børn, der syntes det kløede over det hele. En af dem havde endda grund til det, da hun har fået børnesår på den ene arm. Det væsker og er ganske ubehageligt – også at se på.
Endte med to børn i min seng, der begge kæmpede for at komme til at sove ovenpå mig.
Barnet med børnesårs-arm valgte det nordlige territorium og har derfor prøvede at lægge sin væskende arm hen over mit ansigt hele natten. Da jeg vågnede, lå armen og såret hen over min mund. Allerede her vidste jeg, at dette var en helt speciel dag.

Vi vågnede naturligvis for sent, så morgenen blev af den stressede slags, hårbørsten var væk som sædvanligt, da jeg afleverede børnene græd de, på vej ned til min kontorplads faldt den ene pedal af min cykel, da jeg kom ned på mit kontor opdagede jeg, at jeg havde glemt min computer der hjemme, da jeg tjekkede min mail på min iPhone – mens jeg kæmpede mig hjem efter min computer på min pedalløse cykel – kunne jeg læse, at ham, der har overtaget min kontorplads, fordi jeg har fået en ny pr. 1. januar, nu ikke gider have den alligevel, så jeg pludselig står med to huslejer. Vel hjemme blev jeg mødt af denne i min indkørsel.

I have no further comments.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s