FÆRDIG!

Så er min samiske tegneserie sendt til forlaget!

Og det var også på tide, for jeg er nået til sidste stadie, som jeg altid gør, når jeg har arbejdet med noget i længere tid, hvor jeg hader den, synes alle ideerne er dårlige, pointerne lamme, formatet i hvert fald også det forkerte og jeg med garanti vil få den direkte i nakken igen fra forlaget – med hån og røde streger.
Forud for ”sidste stadie” går heldigvis ”euforiestadiet”, hvor jeg ikke er i tvivl om, det er det bedste jeg nogensinde har lavet, forlaget vil begynde at græde, fordi de aldrig har set noget lignende og der faktisk er en sandsynlighed for, at dette vil indbringe mig en Nobel-pris.

Jeg prøver faktisk ikke engang på at være vittig, jeg går direkte fra overdreven selvtillid til fosterstilling. Man kan kalde det en sart kunstnersjæl – eller bare røv neurotisk.

Nå, mens jeg roder rundt i mit egen søle, kan I jo kigge på et par eksempler fra bogen. Det kan godt være, man skulle have været der (altså i Sameland), for at fatte dem. I hvert fald skal I sige til en anden end mig, hvis I ikke kan se pointen. En diskret bivirkning ved de sarte sidste-stadie-nerver er nemlig, at man på ingen måde tåler kritik. Faktisk frembringer det spontant tårer og kræver mindst en time i kærestes armkrog for at genopbygge tilliden til verden.

PS.
Et lille norsk-kursus:
Reindrifta = Rensdyr-driften
Suger = Blowjob
Dritt = Lort
Fylla = På druk

 
 
 
 
 
 
 
 

   

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s