Fuld skrue!

Jeg synes det er virkelig underligt, at det er så forskelligt, hvad jeg kan nå på dage, som ifølge uret varer lige længe.

I søndags havde jeg for eksempel, da klokken var 17, ikke nået andet end at ligge på sofaen, spise hvad som helst vi havde af hvede, spille Uno med mine unger, se Zulu Awards og overveje at sætte en vask over, for vi har ikke haft rene klude i over en uge. Det med vasken blev ikke til noget, for alt andet end at ligge ned virkede fuldstændig uoverskueligt. Og jeg besluttede derfor, at jeg bare kunne tørre bordet af med en sok.

I dag derimod havde jeg, inden klokken var 9, nået at servere morgenmad for en hel familie, få ungerne i tøjet, smøre madpakker, være uenig med min kæreste, blive enige igen, kysse alle farvel, løbe 4 km, lave frokost til mig selv til senere, rydde køkkenet op, beslutte det med at tørre borde af med sokker ikke holder i længden, sætte en vask over, gå i bad, slås lidt med mit nyerhvervede pandehår, tage tøj på og cykle af sted til arbejde.

… hm, hvordan var det nu det var med Einstein, relativitetsteorien, tid, rum og … æh. Jeg havde problemer nok med at forstå Kant, dengang jeg prøvede blive klogere, så jeg vil frit give ordet videre til den, der har lyst.

Hav en god dag – min er i hvert fald med fuld skrue!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s