Gode råd, der går i fisk

KLUMME FRA JYLLANDSPOSTEN

”Jeg kan ikke tåle nødder, hvad kan jeg i stedet spise som en mellemsnack?”, spurgte en håbefuld kvinde en kostekspert i et dameblad forleden.
”Tørfisk”, svarede han.
Jeg måtte lige læse det to gange – og ikke mindst lede efter det sted, hvor han sagde: ”Nej, jeg er da bare fuld af fis” og kom med et råd man kunne bruge til noget.
For tørfisk??!
Come on!
I min bog er det at spise tørfisk på linie med at tygge i Nudansk Ordbog. Det er helt klart et af de dårligste råd, jeg nogensinde har hørt – selv om det ligger i skarp konkurrence med undertøjsekspedientens entusiastiske ide om, at stram-ind-trusser bare vil være sagen for mig. Altså, jeg kan godt se princippet i trusserne, men da jeg gerne ville vide, hvad jeg så skulle stille op med den delle stram-ind-trusserne pressede op over trussekanten, løb hun tør for gode råd – og jeg kunne se på hende at hun nok egentlig bare syntes jeg skulle holde op med at spise Sarah Bernard kager. Men gjorde jeg det, havde jeg jo som udgangspunkt ikke brug for stram-ind-lingeri, vel?!

Princippet var også rigtig godt i det råd min søster fandt på dyrlægens hjemmeside, da hendes kat Mozart pludselig havde fået den irriterende og ikke mindst klamme vane at skide under hendes seng, når hun ikke var hjemme. Dyrlægen skrev, at … Læs resten af klummen i spalten til venstre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s