Min benhårde mor-facade

Klumme fra VI FORÆLDRE

”De bliver store så hurtigt”, ”Åh, det er sidste dag i vuggestuen, en epoke er forbi”, klynker mine veninder til mig – hvis de tør. For jeg er nemlig af den benhårde mor-type, der nægter at lade mig trække ned i det melankolske kviksand af børn, der ikke må vokse og tid, der ikke må gå.

Jeg indrømmer, det er svært at opretholde et skarpt analytisk syn på livet, når man har fået børn. Man bliver så satans følsom allerede i det øjeblik, man kigger på en positiv graviditetstest, og både ansvar og kærlighed tårner sig op foran én. Men jeg prøver alligevel at holde fast i både min sunde fornuft, sans for frække vitser og at være lige så sej, som jeg var, før jeg blev mor. Selv om jeg da ind i mellem falder i og må tørre tårer væk i tidens raske gang, skal det til mit forsvar siges, at det kun sker, hvis jeg er for træt, fuld eller præmenstruel.

Netop derfor var jeg fuldstændig uforberedt, da jeg en eftermiddag, i 100% ædruelig tilstand og i selskab med 200 andre brød hulkende sammen. Det var til ….

Læs resten af klummen i spalten til venstre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s