Med Gud som vidne

Skriver man http://www.marenuthaug.blogspot.com/ ender man uden større overraskelse her, hvor du er nu.

Er man derimod lidt for hurtigt på tasterne og skriver: http://www.marenuthaug.blogpot.com/ ender man – uden man ryger den der pot eller ej – et helt andet sted, hvor man sikkert til manges store lettelse kan få det endegyldige bevis på, at biblen er sand fra ende til anden.

Jeg synes det er virkelig virkelig virkelig mærkeligt – som i VIRKELIG MÆRKELIGT – at der kun er et S der skiller mig og kristendommen ad. Tænk sig, jeg var ellers overbevist om, at der var både oceaner, bud og paver, der tårnede sig op mellem os. Jaja og nejnej, det er jo katolikkerne, der har paver – ikke os protestanter. Tomato potato, siger jeg bare.

5 responses to “Med Gud som vidne

  1. Hvorfor skal kristne altid skrive med BLOKBOGSTAVER? Bliver man hørt bedre? Jeg kan afsløre at hvis man googler Cheap Monday (jeans mærke) så får man også alverdens kristne sider op – hvor de selvfølgelig forbander ALLE der køber Cheap Monday… De er så næstekærlige de kristne!

  2. Nej, hvor sjovt 🙂

  3. Fabulous! Universet lægger små hints ud i bedste Hans & Grete-stil… med eller uden S, kan man få åndelig føde – nice! *S*

  4. lol… Fra nazi-side til kristendoms-side, du er godt nok om dig:-)

  5. Ej vil altså lige at det samme sker for mig, hvis jeg bytter bogstavet ud i min blog… mærkeligt.. nogen må have lagt en fælde!!?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s