DÆÆÆÅ!

Jeg har sendt mine børn på påskeferie og festede derfor helt til klokken 5 søndag morgen, hvor jeg kom hjem. Og gik rundt på alle børneværelserne og råbte DÆÆÆÅÅÅ så højt kunne. Fordi jeg kunne. Dagen efter spiste min kæreste og jeg én af hver fra Dominos menukort og lå så meget ned, jeg stadig har ondt i hele kroppen.

Nu er det mandag, og jeg er begyndt at savne de små terrorister. What’s up with that? Har jeg ikke siddet i månedsvis og klynket over, at jeg aldrig aldrig aaaaaldrig har alene tid, mulighed for at forvalte mine egne dage og altid er så udmattet når de endelig er lagt i seng, jeg ikke kan huske hvilken dag det er?!

Moderhjertets veje er uransagelige – i hvert fald er det en kende utaknemligt, synes jeg. Nu skal jeg pinedød nyde stilheden, kæresten og dagen, der bare ligger for mine fødder uden at have fælder der klapper klokken 16, 18 og 20. God mandag til jer alle.

One response to “DÆÆÆÅ!

  1. Hej Maren.Hvis du trænger til lidt at bryde hovedet med, for at få tankerne lidt på afveje så kig forbi min blog:o)Hav nu en dejlig fri påske.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s