En halv gris senere

Påsken er slut og jeg har spist hele Jylland. I hvert fald en halv gris og det meste af en hvedemark. For ikke at tale om den påskehare-chokolade, som jeg med stor iver slagtede på vej hjem i bilen. Og tak til mine svigerforældre, der lod mig opleve, hvordan det er at være lille igen, ved henkastet at sige der er da også én til jer voksne, mens jeg gik rundt i regnvejr med en unge i hver hånd og tænkte, at det med at skulle ud i naturen og finde påskæg, bare fordi Jesus K blev korsfæstet, virkelig var en stinkeren tradition. Men da jeg pludselig var med i legen, var regnen ikke nær så irriterende og jeg brølede NEJ til både det ene og det andet barn, da de ville hjælpe mig med at finde min hare og dernæst være mig behjælpelig, da jeg med et sejrsbrøl lirkede den ned fra træet.

Resten af ferien sank jeg ned i den blødeste stol og knækkede kryds og tværser og fik brugt hele årets kvote af Ra, As, Gi og alle de andre ord, der kun findes i krydsordsverdenen. Der er i øvrigt kommet et nyt ord, siden jeg sidst løste sådan nogle: Fut = Go. What’s up with that?!

Nåmen, således hjemme fra ferie, tilbage på bloggen og skal i den grad til at æde nogle spirer igen!!

2 responses to “En halv gris senere

  1. Welcome back – var der meget trafik? plejer min mor at spørge, når vi krydser den jyske højderyg. Og se det er jo i sandhed et vigtigt spørgsmål…

  2. Ja, altså det med ham JK og så de der rædselsfulde vekaoharer i sær staniol, det er weired – min mor har heldigvis helt fat i, at det er helt på sin plads som 31-årig at få et opgraderet påskeæg med luksuslækkerier!Så … fra imorgen skal jeg finde det sted, hvor spiresolidariteten har sneget sig hen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s