Dream on

I denne uge har jeg solgt min sjæl til reklamebranchen. Altså bare et par dage. Og som jeg sad der i pæne omgivelser, i en god stol, med en af de gode kaffemaskiner inden for rækkevidde og en lækker frokost, der ville stå klar til mig klokken tolv, begyndte jeg at overveje, hvad det nu var jeg var løbet så stærkt væk fra. Jeg har brugt dagene sammen med flinke mennesker, der endda var villig til at betale mig godt for min indsats – og på ingen måde var for fine til at klappe mig på ryggen og sige både ”super”, ”godt gået” og ”vi ses”.

Men nu sidder jeg her så igen med en madpakke i lommen, ved bordet der ikke passer helt i højde til stolen, som er lidt for hård. Og kigger på drømmen. Den varme grød. Skubber lidt til den med foden for at se om den stadig lever. Jojo, den trækker stadig vejret, kan jeg se. Måske tør jeg godt rykke mig lidt nærmere på den igen. Snuse forsigtig til den. … næ, se nu der, dokumentet “roman” åbnede sig ved første forsøg. Hvis jeg nu læser, det jeg har skrevet, med det ene øje lukket, er det måske kun halvt så slemt.

”Det var en lang og stormfuld nat” – here we go again.

4 responses to “Dream on

  1. skal det forstås således, at du har sagt dit job op, og nu lever af…(?)…mens du venter på at kunne kalde dig romanforfatter?Det er i hvert fald sejt!

  2. Lad for guds skyld (eller din egen) være med at opgive drømmen. Lad den leve. Hold fast. Skriv!

  3. Ja, skriv skriv skriv og hvis det betyder en lidt solgt sjæl til reklamebranchen indimellem – so be it. Gå ikke rundt om den grød mere – bare hop på de hjælpende vogne der kommer som giver mere luft til drømmen – romanen. Jeg køber den – promise… Kh Karin

  4. et hurtigt knald med reklamebranchen skader ikke. men lad det nu ikke blive en vane. og ja – der blev uddelt ros over middagsbordet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s