Jobs bog anno 2010

Først gik bilen i stykker. Dagen efter vores ladcykel. Den efterfølgende weekend blev klapvognen stjålet. Således frarøvet enhver form for transportmiddel, ville min kæreste prøve at ringe og sige til nogen, de skulle komme og hente os – og tabte sin fine iPhone, så glasset flækkede. Da hans bukkede sig ned efter den, kunne hans bukser godt være sprækket, hvis det altså ikke var fordi, de var det i forvejen.
”Jeg tor Gud er ved at skrive en moderne version af Jobs bog”, sagde jeg til min kæreste – og så grinede vi lidt, for vi ved jo godt, det bare en række af uheldige tilfældigheder, der spænder ben for os. Nu overvejer jeg dog at tænke noget andet, fordi for et øjeblik siden gik mine elskede og alt for dyre høretelefoner i stykker, bare sådan mellem hænderne på mig, uden at jeg næste rørte ved dem, knækkede den ene høredims af.

WTF?

Nu har jeg tapet den fast, men det er vel kun et spørgsmål om tid før min computer eksploderer, tastaturet kun vil skrive k’er og mit ur begynder at gå baglæns.

Måske jeg skulle sende nogle flere af mine børn hen og synge i den kirke, for at få lidt aflad for mit og Guds konfliktfyldte forhold …

2 responses to “Jobs bog anno 2010

  1. han tester dig – det ved gud han gør… afsted med resten af ungerne :-/ Pia

  2. *lol* Det er da smadder smart problemløsning med det tape!! Pas nu på at du ikke falder, hvis du skal følge dem i kirke eller at I får en tagsten i hovedet. Det kunne lyde som om der er reel fare for det, hvis I bevæger jer for meget! 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s