Askeklynk

“Askeramte” og “Askeofre” og “Vi var begyndt at overveje en ubåd for at komme hjem”. Hold nu kæft, drik en kop kaffe, læs en bog og tænk en tanke. Dem, der bor på Haiti har det man kalder “et problem” – du kan bare ikke komme hjem fra charterferie!

Jeg er da fuldt ud på det rene med, at det er skide irriterende, man ikke lige kan komme hjem, som man har planlagt. Og var jeg strandet et sted alt for mange kilometer væk fra mine børn, som bare sad og græd, fordi mor ikke var hjemme (altså i mit hoved – i virkeligheden sad de og åd is til Ramasjang), skulle du også høre mig klynke. Men hvordan kan det blive ved med at være forsidestof? I bund og grund handler det bare om, at der er nogle mennesker, der må blive et par dage ekstra et sted, de har besøgt. De bliver hverken jagtet af kannibaler eller skal sove på et leje af fugleedderkopper. Muligvis taber de nogle penge, men altså, havde de råd til at rejse så langt væk, de skulle med fly in the first place, dør de nok ikke af sult, hvis de skal smide et par ekstra slanter efter et forlænget ophold.

Ekstra Bladet taler om ”Uhyggelig stilhed i de danske lufthavne”. NEWSFLASH: Gå ind på hvilken som helst skole efter alle eleverne er gået hjem og lyden, der ikke er der, driver ned af væggene og efterlader dig med følelsen af, at der netop har været atomkrig, og du er den eneste overlevende. Men det står sgu da aldrig noget om i avisen. De kommer til gengæld helt sikkert til at skrive om, at der sner i København lige nu!! Eller er det aske?

10 responses to “Askeklynk

  1. GODT BRØLT, Løvinde. Jeg har haft det sådan, lige siden jeg hørte om det første gang. Og alle de stakkels, stakkels firmaer der må udsætte deres meget vigtige forehavender nogle få dage… Piv-piv.Jeg tror, jeg vil ønske et par askeskyer mere. Sådan 3-4 gange om året, hvor folk kan stoppe op og tænke og glæde sig over livet og vores smukke planet.

  2. Ja, der er sgu noget galt når askeramte og askeofre er dem der ikke kan komme ud og flyve og ikke de islændinge der skal have skibriller og ansigtsmaske på for at gå udenfor i hvad der skulle være højlys dag, men istedet er sort som kul eller, i dette tilfælde, aske.

  3. Eller hvad med formuleringen i TV-Avisen: "Vulkanudbruddet på Island, som har berørt det meste af verden."Altså fordi der sidder 150 danskere i Beijing og må spise Pekingand til aftensmad i stedet for frikadeller er næppe en katastrofe for ret mange af kinesere.

  4. Jeg overvejer at tage et fly ud af landet nu hvor luftrummet er åbent,og så håbe på mere aske så det lukker igen. Så har man pludselig total ferie og manden må passe ungen…

  5. FANTASTISK indlæg!! Ja det er pisse-træls, men vi overlever nok. Min kæreste sidder i USA og skal hjem imorgen, men hvis det ikke sker så sker der da ikke noget ved det. Når vi når dertil hvor han bliver anholdt fordi hans visum udløber SÅ kan vi begynde at tale. Men indtil da så slapper vi da liiiige lidt af. Nutidens menneske var dødt for længst hvis det skulle leve i stenalderen. Dødt! Vi er så hamrende dygtige til al mulig teknik-fis, men i virkeligheden kan vi jo ikke en krone sammenlignet med naturen! Og hvor er det fedt at blive mindet om!

  6. Og der er forbavsende tavshed om de virkelige "askeofre". F.eks. Kenya der har enorme lagre af eksportvarer til Vesteuropa, som ligger og rådner. Og som virkelig (som i virkelig) ikke kan bære tabet.Eller de mennesker på Grønland, som fejler noget livstruende, som skal behandles på Rigshospitalet. Og som må blive hjemme i Grønland. Og misse deres behandling.

  7. Hej øko-urte guru :-)Du skulle vel ikke tilfældigvis kende en god kur mod hoste og snot og hæshed hos en 8-mdr som ikke må få honning?

  8. @Gry: Da jeg som regel arbejder på det eksperimentelle plan, når det kommer til urtegøjl, har jeg været meget påpasselig med at give det til børnene, da de var helt små. Jeg brugte på et tidspunkt nogle stikpiller mod host og forkølelse til en af børnene da hun var helt helt lille, men det virkede ikke en skid, så det vil jeg ikke anbefale dig. Jeg sværger selv til Traumeel-dråber og Urtepencil, når jeg mærker jeg selv er syg. Og giver også de lidt større børn Traumeel. Det har en fantastisk effekt, hvis man får det taget i opløbet. Men til den helt lille ville jeg enten kontakte en homøopat – eller hvis den lille ikke kan finde ro og få sovet sygdommen ud, ville jeg sørge for ingen kiggede og så give en børnepanodil til natten 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s