Essensen af Paradis Hotel

Okay nu siger jeg det bare. Helt uden omsvøb, unskyldninger eller høj musik, så du ikke kan høre det:

Jeg ser Paradis Hotel.

Hver aften. 

Men det er altså ikke min skyld! Det var min overbo, der blev ved med at fable om det der Paradis H, til jeg en aften tændte for det, ikke mindst for at kunne komme med bedre argumenter til, hvorfor man ikke skulle se det.

Jeg fandt så rigeligt med argumenter. Men næste dag, kunne jeg ikke dy mig for at se, om ham der Peter nu også knaldede hende Stine. Eller om Marie fik smidt hende ud. Den tredje dag var der jo endnu flere intriger, der krævede mig som vidne. Og jeg ser det nu på fjerde uge. Kan ikke holde op!!

Da jeg i weekenden sad i dyb meditation på kvindekurset, hvor vi skulle fokusere på det, der var vores essens, sad jeg længe nærmest i trance og mærkede, hvordan energierne flød frit i mig, og hvor havde jeg det da godt og var så dygtig til det her meditationshalløj – og så opdagede jeg pludselig, at jeg slet ikke var fordybet i meditationen, men i stedet længe havde siddet og funderede over, hvordan det mon ville gå med det taktiske spil i Paradis Hotel, nu hvor Marie blev stemt hjem. Og om Peter mon vil slippe af sted med at have sex med hende den nye pige. Eller om det egentlig ikke var sundhedsskadelig at have så meget silikone i barmen som Melisa.  

DAMMIT!! Paradis Hotel er blevet min essens. Jeg overvejede at stoppe med at se det på stedet, men hey, nu er min essens jo ødelagt og nu har jeg også outet mig selv. Desuden er der kun 4 uger til finalen.

(Smukke Allan ser det selvfølgelig ikke. Men man kan sjovt nok alligevel godt bede ham om et slags referat, hvis man er ude en aften og ikke lige får set det).

6 responses to “Essensen af Paradis Hotel

 1. Der er kun én grund til at jeg ikke ser det – jeg kan ikke tage TV3. Og der er kun én grund til, at jeg ikke har TV3 – jeg vil ikke se det! Jeg ved, at jeg også har afhængighedsgenet i mig, og ville være hooked efter 3 minutter… På den anden side er det sværere for mig at forklare, hvor min tid så smuldrer hen. Jeg ser jo ikke Paradise…
  KH Dorte
  PS: Jeg ville også se det færdigt – det giver da ingen mening at stoppe nu 😉

 2. Hæ, hæ – jeg har det præcis lige som Dorte. Så det også tidligere men blev simpelthen så træt af mit afhængighedsforhold til Paradise (og andet shit på kanalen), at jeg har fået min kæreste til at slette TV3….
  /Maria M

 3. stinejosephine

  Godt at læse, at der er andre, der har skabt et afhængighedsforhold til det program.
  Det er forfærdeligt, hvor meget man i virkeligheden elsker de intriger. Men jeg tror heldigvis at alle (der kan tage kanalen) ser det.. De vil bare ikke indrømme det 🙂

 4. Snød mig lige til et afsnit af omtalte serie, mens mand og børn var i byen. Da de kom hjem, lod jeg som om jeg havde luget i haven. Fååårk, det er pinligt!

 5. Indrømmet – vi ser det også! Man bliver jo fuldstændig afhængig. Men vi har valgt at gøre lige som (wanker)Peter, og tager det med et gram salt…
  /Cathrine og Helle

 6. En anden Mette

  Yep – også her ses det med stor fornøjelse… Er sygemeldt på 4. måned, kan ikke komme op af sofaen pga. bækkenløsning, skal snart føde mit andet barn m.m. Jeg har brug for Paradise H… det tilfører mit liv lidt drama (hvor jeg ikke er hovedpersonen) 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s