Grrrrrr

Jeg er pisse sur i dag. Så sur, jeg hele tiden slår mig. Hvilket bare gør mig endnu surere, hvilket kun får mig til at banke hovedet ind i flere ting. Hvilket gør mig så rasende, jeg har lyst til at snitte pulsåren over og råbe: Se nu hvad I har gjort!!!

Jeg er sur over noget med en unge, der hele tiden er på tværs. Hun vil nok påstå, at det er mig, der er på tværs, men jeg ved selvfølgelig bedre. Og så er jeg sur over noget med en kunde, jeg skriver reklametekster for, der er så irriterende, jeg har lyst til at køre over og moone dem og skrige: SÅ SKRIV FOR HELVEDE DA LORTET SELV. Selvfølgelig krydret med DØ SVIN og ildspåsætning.

Og så er jeg sur over røven, der aldrig bliver mindre. Og sur over at jeg kan se på Smukke Allan, han sandsynligvis muligvis i teorien står der og tænker, at det da vist er den tid på måneden. Så nu vil jeg skilles. Så kan han lære det. Eller noget …

4 responses to “Grrrrrr

  1. Heldigvis sagde han det ikke højt; tænk hvis man greb ham på ordet…
    Mine børn er heldigvis ved at være så store, at jeg kan sige undskyld og forklare dem lidt om “mors dårlige dage” – bagefter selvfølgelig!!!

  2. Boksebold, boksebold, boksebold…

  3. I følge min “kære” mand er jeg ind i mellem præmenstruel hele måneden!! Desværre for ham sagde han det en dag hvor jeg rent faktisk var det… Jeg tror nok at han fortrød ;-D

  4. Aldrig i mit liv har jeg været så sur som i dag. Tilsyneladende uden grund. Men nu ved jeg, at det har været uden for min kontrol. Det har bare været noget, der… var i luften. Noget pollen-halløj eller sådan.
    Thanks for sharing!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s