Positiv drowning

Fra i dag begynder et nyt slags liv. Min kæreste har nemlig fået nyt arbejde og skal derfor være væk halvdelen af tiden. Hvilket jo er godt, for så kan vi få vendt den økonomiske deroute. Men det betyder også at hænderne til at klare de fornødne opgaver hver dag, pludselig bliver halveret.

PIS, hvor kan jeg bare ikke overskue, at skulle til at løbe dobbelt så stærkt. Altså bare det at hente tre børn tre forskellige steder tager mig halvanden time. Og så er der indkøb. Madlavning. Det der oprydning. Og at få tre små trolde i æsker til at lægge sig til at sove på samme tid. Arbejde, fik jeg sagt, jeg har et arbejde?

Jaja, det handler jo om indstillingen, siger de til mig. Positiv thinking hedder det.

Synes mere det føles som positiv drowning.

5 responses to “Positiv drowning

 1. Åh – jeg kender den følelse. Jeg har selv tre børn (7 mdr., 3½ år og 5½ år) og en mand der rejser ca. 100 dage om året med sit arbejde.
  Nogen gange går det godt, og andre dage er det bare pisse hårdt. Har ikke rigtig fundet ud af hvad der er udslagsvigende for hvilke slags dag det bliver, men hvis jeg finder ud af det, skal jeg nok sige til.
  Mit bedste råd er nok – sæt forventningerne ned og tillad lidt mere fjernsynskiggeri.

 2. Lyder som en udfordring der kræver enten diciplin over de tre små æsketrolde eller at du selv tør slippe kontrollen lidt uden at se det som et nederlag….
  Og det ER stadig moderne med ‘Valium’! De hedder bare Stesolid i Danmark! ;o)

 3. Jov, måske handler det også om indstilling. Men det handler nu mest om planlægning, tror jeg: Madplan, færdige retter i fryseren, ladvognen op til Føtex een gang ugentligt. Og så at sige nej til alt det, der tager for mange kræfter. Møder, for eksempel.
  Skal jeg sende dig “Super Mor”?
  Kh,
  Anna

 4. kunsandheden

  Køb dig straks en redningsvest, så behøver du ikke koncentrere dig om at holde hovedet oven vandet… God kamp! Min dybeste respekt for de kvinder (og få mænd), der får det til at hænge sammen på trods.

 5. @Anna Skyggebjerg: JAAAAAAAAAAA. Hvis du vidste, hvor mange gange jeg har stået og bladret i dine bøger oppe på forlaget i håbet om, de ville give mig dem, ville du blive stolt. Har sågar overvejet at hugge dem af dem, men tænkte alligevel, det var lidt af en karma-chance at tage, at hugge bøger, der handler om zen-ting.
  (Jojo, der er også biblioteker, men det er jo virkelig at udfordre et kaotisk og fattigt menneske).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s