Det nye liv, del 3

Altså der er en god side ved det her nye kaosliv, og det er, at kaoset er så alt overvældende, at der faktisk ikke er andet at gøre end at give slip. Altså sådan for alvor. Ikke bare det der med at sige: Ja, nu slipper jeg kontrollen og så alligevel holde fast i tømmerne. Nej, det er noget med at lægge sig ned i rodet på gulvet, og ikke være for fin på den, hvis man i forbifarten kommer til at få nogle madrester i munden, men bare rulle videre, mens man kaster ting efter sine børn, der løber hvinende forbi monstermoren. (Jeg prøver på at beskrive en leg vi legede, ikke at jeg var ved at slå dem ihjel).

Da min sidste rest af kontrol forsvandt, dukkede en fuldstændig lallende og dybt politisk ukorrekt mor frem. Derfor kan mine børn nu sige røvhul på alle de sprog jeg kan. Plus kender til alle de slangudtryk jeg kan for selvsamme. Nåh jo, de kan nu også sige hold kæft på spansk, engelsk, tysk, norsk, svensk og noget hjemmelavet kinesisk. Altså det var dem, der startede med at tale grimt, jeg tænkte bare, de lige så godt kunne go international.

… okay okay okay, kom måske også til at lære dem nogle små frække sange om Gud og tissemænd. Men hold kæft hvor er det længe siden vi har grint så meget sammen. Eller skal jeg sige halt die klappe, hvor var det sjovt …

5 responses to “Det nye liv, del 3

 1. Forstår dig så udmærket godt!
  Et nyt sprog til samlingen:
  Islandsk: Haltu kjafti og rassgat!
  God weekend

 2. Gad godt at være dine børn … 🙂

 3. Pingback: Pis mig i øjet «

 4. Jeg synes også mine børn har godt af at lære nogle gamle sømandssange om nogle garderhusarer og en enlig græsenke.
  Det er også somom at Scheisswickser (lorteonanist på østrigsk) ikke lyder helt så klamt, når det bliver sagt af en let hæs 10 årig dansk drengestemme, som er mere optaget af lydende end indholdet.
  Tak for islandske røvhuller mm.

 5. Lorteonanist?!!
  Se, der er et ord, jeg helt sikkert ALDRIG før har sagt eller tænkt.
  Det er mig der takker!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s