Pis mig i øjet

Der var engang en bøsse, der tissede i et øre. Ja, der er ikke mange eventyr, der starter på denne måde, vel?

Men hvor om alting er, så var der faktisk engang en bøsse, der pissede mig i øret. Det var dengang i halvfemserne, hvor man så Beverly Hills, gik i små stramme t-shirts, hvor der stod morsomheder som ’99 % angel’ og den slags. Og hvor det var moderne at sige ‘Pis mig i øret’, når der var noget, man ikke var helt enig i. Ja, egentlig var det vel bare en kikset variant af ‘Rend mig’. I hvert fald var jeg som altid med på moden, både hvad angik t-shirts der stoppede to centimeter over dellen og slangudtryk, der nu på tyve års afstand får én til at lave rynke mellem brynene og sukke dybt.

Bøssen, jeg boede sammen med, var muligvis forud for sin tid. I hvert fald var han blevet morderlig træt af at høre mig sige ‘Pis mig i øret’ mindst én gang i timen.

– Hvis du siger det én gang til, gør jeg det altså, sagde han.

Jeg var aldrig i tvivl om, han mente det og prøvede at lade være. Men udtrykket var altså for lækkert, til jeg kunne stoppe og snart fløj det ud af mig igen. Hvorefter han slæbte mig ud på toilettet og pissede mig i øret. Jeg grinte så meget, jeg også fik det i øjet. Udtrykket ‘Pis mig i øjet’ fængede dog aldrig helt på samme måde.

Siden er vi flyttet fra hinanden og siden skaffede han mig Smukke Allan (det var en byttehandel – og en helt anden historie, som muligvis kommer en anden dag). Men tænker bare, jeg måske skal holde lidt igen med at lære mine børn alle de her grimme ord, for det ender jo med man bliver pisset i øjet, hvis man ikke passer på.

Men jeg må dog indrømme, at jeg allerede har brugt både ‘Haltu kjafti’ og ‘Rassgat’ flittigt, som er islandsk for hold kæft og røvhul. Og som Sonja var så gavmild at dele ud af efter mit sidste indlæg. Ind til videre er der ikke kommet andre konsekvenser end undrende blikke. I hvert fald ingen der har hevet deres tissemænd frem og truet med en skylle …

One response to “Pis mig i øjet

  1. Seriøst? Det er noget af det sjoveste jeg nogensinde har hørt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s