OG VINDEREN ER …

Vi kom op på 50 gæt, hvilket jeg synes er ypperligt cool! Det er sgu da mange! Sådan cirka lige så mange, som har købt bøgerne i boghandlen. YEY!

Men altså, jeg synes det er virkelig flabet,  I gætter på de samme tal, når jeg højt og klart – inde i mit hoved – har gjort opmærksom på, at hvert tal kun må optræde én gang. For nu er der jo hele tre, der har gættet rigtigt. 

Og det er:

Helle Nielsen

Pida

og

Marie

Men men men, det skarpe øje ville muligvis have opdaget, at Fru Gosh, skrevet to gange, hvilket betyder at der egentlig kun er 49 bud. Hvilket betyder at den sande vinder er:

BETTINA!

…  men, det er sgu da for ærgerligt, især når Marie har været så sneaky at vente med sit bud helt til det næsten var for sent, så hun ikke kunne andet end at ramme rigtigt. Den slags skal man ikke undlade at præmiere, så I får alle fire et sæt bøger.  Vil I sende mig jeres adresser på maren@mareuthaug.dk?

PS. @Lotte Marie, neglelakken er en jeg har byttet med min ældste datter på 7. Det er en neglelak hun har fået med et lege-sminkesæt, men jeg synes også den er ret fancy og har byttet den for en pink. Ved ikke om det er cool eller pinligt.

3 responses to “OG VINDEREN ER …

  1. Lotte Marie

    Cool eller pinligt, tja bum bum. Synes det er cool du ikke synes det er pinligt at indrømme. Ergo må det være cool. -Specielt hvis det var sådan en 80’er pink du byttede med 😉

  2. yeah, glæder mig til at modtage bøgerne, smider straks min mail til dig…

    god lørdag
    Bettina

  3. *Griner*, det var nu ikke for at snyde 😉 Bøgerne er landet hos mig og jeg er lykkelig – sidder netop og skriver blogindlæg om dem nu 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s