Balance i universet

Yin og yang, sort og hvid, dag og nat, på den ene side og på den anden side. Der er balance i universet. Så når man har en dag som i går, hvor det ikke engang føles som overmod at gå i Netto med tre unger klokken 16 sammen med resten af boligblokken – for det er da bare hyggeligt. Hvor en gammel dame kigger på mig og de tre små væsener der myldrer om benene på mig og i en lind strøm kommer løbende med klamme ting, de synes vi skal købe, og så med knirkende gammeldame stemme siger: Åh du kan da sagtens, med tre små søde piger. Så har jeg ikke engang har lyst til at forklare hende, hvordan jeg rigtig tit har det med de her tre små søde sataner, men i stedet bare sukker saligt sammen med hende, lægger hovedet lidt på skrå og giver hende ret. For jeg er da den heldigste i hele verden og lad os så se at komme hjem i haven og få plantet tomatplanterne i vindueskarmen ud i haven inden vi skal have frikadeller i aften. Årh, så okay da, vi tager den bakke jordbær. Den er jo godt nok ikke økologisk, men lad os være lidt frække …

Ja, når man har haft dage som den, så skal der nødvendigvis komme én som i dag, hvor alle børn fuldstændig uden grund har været oppe på skift i nat, så jeg til sidst ikke kunne sove. Hvilket betyder jeg ikke har overskud til at modstå alt det, der er irriterende og derfor får MEGA SPAT på brølemåden af at bo i et skrammelhjem, uden skabe, hylder, låger, karme, døre, orden, system og hvor i aller helvede satan og sgu og pik og lort er de gummistøvler og NÆÆÆÆRHJ jeg ved ikke hvor der er strømper, ingen har strømper, skal altid lede efter strømper, hvorfor har vi ingen strømper og jeg bliver totalt idiot af det her, jeg vil skilles og bortadoptere og have en gin-tonic og hvem fanden har en tampon!

PS. Er der nogen af jer der ved, hvor jeg kan købe 50 HELT ENS par strømper i str. 25-30 for en billig penge? (Dette er et seriøst spørgsmål)

5 responses to “Balance i universet

 1. H&M er et godt bud på strømper;o)

 2. jeg vil følge med her, til du får et svar, der kan bruges , har nemlig samme strømpe-problem, bare til drenge i str. 30-41. (og h&m er ikke et bud – deres tilbud er altid sammensat af 3-5 par sokker i forskellige farver – og som regel er mindst en af den !!PANG!!)
  men ok – nu er det sommer, og så vil mine drenge helst gå helt uden sokker. og dét er et koncept, jeg tilslutter mig, for det sparer mindst et kvarters strømpestress hver morgen

  /line

 3. Hvor træls som de jo siger i Jylland. Det er da en mega-træls start på dagen.
  Hvad med at prøve en lille strømpejagt i Bilka? Ude i Fields….

 4. Tøj & Sko. Yes sir, believe it or not.

  De har rigtig lækre strømper i netop den størrelse. To par for 30 kr, de fås kun ensfarvet, de er økologiske og lavet af bambus (?). Det er en anbefaling.

 5. Sorte strømper styrer.

  H&M sælger dem via deres webshop i bundter på 5 (dame ankelstrømper). Ikke børnesokker, de er nemlig ganske rigtigt kulørte.

  Den mindste størrelse passer fint til børn str. 27-30, når først de er blevet vasket.

  Vi har kørt det koncept her de sidste 2 år – med 3 børn under 9 og 1 voksen (mig), der deles. Virker fremragende 🙂

  – Måske vi alle burde lave en pulje for ensomme sokker? Kan tilbyde 1/2 rummeter usorteret kulørt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s