Fredagsmanden!

Så er det tid til en FREDAGSMAND igen. Denne gang er det Thure Kjær, der har fået ordet. Nogle af os kender ham måske bedst som Hr. Fuhrmann, men han har faktisk også sin egen blog. Og det kan godt være konen kan, men manden er faktisk også ret skæg. Specielt til mig / til os har han til denne version af Fredagsmanden, lavet en WHAT NOT TO DO LISTE. Os der er faste læsere hos Fru Fuhrmann, kan jo så gnække lidt over at få lidt fra den anden side af køkkenbordet.

Jeg giver ordet til Thure:

En hurtig opsummering af mine erfaringer fra overgangen fra ægteskab til børnefamlilie har lært mig 11 ting, der er åbenbart er pænt dumt at sige til sin kone, der går på barsel derhjemme (who would have thunk it!):

1. Jeg kommer lige en time senere hjem fra arbejdet, ok skat?

2. Kan du ikke tage børnene i morgen tidlig, jeg er simpelthen så træt.

3. SKAL jeg tømme opvaskeren, inden jeg går i seng?

4. Men hvorfor sover du ikke bare i løbet af dagen, hvis du er så træt? Det ville jeg da gøre. (Faktisk: Alt der slutter med “Det ville jeg da gøre”)

5. Ja, men hvis det nu var MIG, der havde ham om natten, så ville jeg nok gøre noget for at få ham til at sove længere om morgenen. Læse i nogen af de der sovebøger for eksempel.

6. Det er vel kun rimeligt, at det er dig, der laver mest herhjemme, når du går hjemme hele dagen.

7. Det gider jeg simpelthen ikke skændes mere om! Har du set mine cykelsko?

8. Hvorfor skal du gøre alting til et problem?

9. Hvis jeg alligevel ikke får noget sex, hvorfor må jeg ikke gå til en luder, så?

10. Læg nu den kop, du kaster den jo alligevel ikke.

11. Kan du ikke kaste hårdere?

5 responses to “Fredagsmanden!

 1. Hmmm ja, jeg kan næsten mærke raseriet begynde at koge – men bliver mest irriteret på mig selv over det 🙂 Mænd og kvinder er bare forskellige, det kunne være skønt, hvis vi kunne lære IKKE at blive irriteret over det.

  kh Mette

 2. Thure! Specielt den der nummer 1 er lige ved at få mit blodtryk op på nye faretruende højder. Nu har man planlagt ALT i løbet af dagen på, at kl 16.30 får man lidt fri, og så får man den der + lidt skyld over ikke at bringe noget til fælleskontoen andet end overforbrug af caffe latte:) Tak for dine fine liste

 3. kunsandheden

  Den der oversigt kunne du tjene penge på, Thure. Fx under overskriften Sådan undgår du unødige konflikter i familien – måske lige frem som en teleklasse i 11. lektioner…

 4. Hvor godt! Tak for det grin! Jeg kan kun sige at hvis de bemærkninger var falder herhjemme, så var der nok også fundet noget kasteskyts frem!

 5. Det er fandme en go’ liste Thure 😀
  Vi var to voksne herhjemme, som var helt enige om, at det var både vildt sjovt, lidt skørt, at man (læs: kvinder) tager sådan på vej, når de er på barsel.
  For en sikkerheds skyld tror jeg dog lige, at jeg printer den, så gemalen kan se den, når jeg har født om et par måneder …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s