Moralske tømmermænd

Nu hvor mine fysiske tømmermænd fra festen er ved at forsvinde, melder de moralske sig så desværre. For var det virkelig nødvendigt at sige så mange grimme ting om Bornholm til ham den venlige bornholmer, der bare gerne ville invitere mig og min familie en tur til Bornholm?

– Hjææælp, råbte jeg til sidst og kastede mig om halsen på en af mine venner, der i det øjeblik kom forbi. – Red mig, red mig, han vil tage mig til Bornholm, jeg vil ikke til Bornholm, jeg hader Bornholm. Hvorefter jeg løb derfra, som forfulgt af en morder.

… what a BITCH! Især fordi jeg ikke har spor i mod Bornholm …

Skulle heller ikke have råbt: ”Så er det ud, kællinger” efter de tre smukke kvinder, der stod i mit køkken og sludrede. Altså, det var jo bare for sjov og fordi vi prøvede at samle festen til haven og dansegulvet ovenpå. Men det blik de gav mig, da de gik forbi, indikerede ikke helt, de syntes, det med kællinger var skide skægt. Det var det sgu da heller ikke …

Det var også utrolig barnlig at stå og kaste ristede løg i nakken på alle dem, der stod og lavede sig en hotdog i festens sidste timer. Jeg forstår først nu, hvorfor det kun var mig, der syntes det var sjovt.

Ved også nu, at det ikke er alle, der sætter lige stor pris på, at man står og parrer sig op ad deres ben på dansegulvet … Det skal jeg SERIØST holde op med!

Godt resten af sæsonens festlige arrangementer bare består af sommerfester i børnehave, skole og vuggestue. De har heldigvis sjældent lige så mange flasker champagne på køl, som vi havde …

10 responses to “Moralske tømmermænd

 1. Jeg synes, du formår at vride festen til det yderste, og sådan skal det være, når man slår sig løs. Forza!

 2. Hey, hva’ er det op med Bornholm?! Altså bortset fra, at der røvsygt om vinteren og skide kedeligt når det regner. Men derudover er det en skøn ø – siger bornholmeren.

  Gid at det var mig der formåede at få SÅ meget ud af én fest. Og med de få fester man kommer til pre-børn er det ok med big hangovers – også de moralske. Der er så langt imellem, at man kommer ud og mon ikke det er helt, når I ses om et år eller 1½? 🙂

 3. Ha ha!
  Du skulle bare have drukket mere champange, så ville du ikke kunne huske, hvad du havde lavet 🙂

 4. Hvis du gerne vil have det bedre, er jeg klar på en fest, når jeg engang er færdig med at føde og det der. Jeg tilbyder det, fordi jeg ved, at elendighed er lettere at bære i flok, og fordi jeg utrolig gerne vil prøve at feste med en, der også har en skjult personlighed, der dukker frem , når man spuler den med alkohol.

  Vi kunne gøre det på Bornholm? Så bliver katastrofens omfang i det mindste rimelig geografisk begrænset.

 5. jeg opdagede da ikke noget som helst hot dog?!

 6. Øj, det lyder som en fed fest. Og jeg sys altså det er sjovt,at råbe grimme ting efter folk. Specielt med fynsk accent – for fynboer lyder aldrig rigtig sure. Men ellers sys jeg bare du skal følge ovenstående råd om at drikke mere næste gang. Med Linda. På Bornholm. Og jeg vil FANDME gerne med!

 7. Moralske tømmermænd burde forbydes – de kommer altid rendende bagefter og ødelægger alle de sjoveste fester

 8. Hvis du holder op med alt dét dér, så bliver det jo nogle røvsyge fester du fremover skal deltage i! Gi’ den gaz kvinde!!! Det skal da nok vække jubel til vuggestuens sommerfest! Og vi vil elske at læse om det!!!

 9. Helle Nielsen

  Hurra til ovenstående. Og så tror jeg bare NOGLE ikke helt forstår, at når mødre fester så gør vi det altså med maner (!!!?) – det er jo ikke så tit det sker. Og NÅR det sker, skal den altså have så hatten passer, så skide være med hot dogs, bornholm und alles – det lyder som om du havde en kanonfest.
  God weekend
  Hilsen Helle

 10. Pingback: SKYLD MED SKYLD PÅ «

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s