Endnu et tv-kok indlæg

Denne gang en film af en af de mest fremtrædende samiske kunstnere Mari Boine, som her har lavet en lille film. Flotte billeder og ting. Jeg er muligvis lidt for kølig nordbo-agtig med hang til sarkasme til at æde den råt, men jeg hylder selvfølgelig på alle måder hendes fremstilling af præsterne og den kristne kirke, som gennem de sidste par århundreder bestemt ikke har gjort livet let for det samiske folk. Den der præst der jagter børnene gennem skoven … altså, er der andre end mig, der genkender følelsen?

4 responses to “Endnu et tv-kok indlæg

  1. Kære Maren! Det er så dejligt, at du linker til mig. Imidlertid er min blog flyttet, og jeg ville så gerne, hvis du ville sende dine læsere til min nye adresse i stedet? Du sender stadig en spand trafik til den gamle – tak for den 🙂 Jeg findes nu på http://www.infotainer.dk. Kærligst, Dines.

  2. Øh… Hvad? Men præsterne der løber på skøjter var sjove! :o)

  3. Jojo, der er præster der jagter børnene gennem skoven sådan cirka midt i. Men tag mig nu bare på ordet, de er nogle sataner de præster. Altså undtagen Anne, der skriver kommentarer her på bloggen ind i mellem, hende kan vi godt lide! 😉

  4. okay okay okay, jeg kender faktisk en hel del præster, som jeg rigtig godt kan lide, men lad mig nu bare have min fordom i fred.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s