Hold nu kæft med den hæl!

Listetyv på høje hæle.

Mor på høje hæle.

Mad på høje hæle.

Køkkenrevolution på høje hæle.

Altså nu er jeg jo som regel en glad fortaler for høje hæle, men er det kun mig, der er ved at kaste op over at se vendingen blive brugt i flæng? Og efterhånden til hvad som helst. Os på høje hæle ved jo ligesom godt, at der faktisk er grænser for, hvad vi gider gøre med hæle på. For eksempel kan jeg straks fortælle, jeg helt sikker aldrig gider stå og lave mad i stiletter. Eller trippe rundt med mine børn med sko der klemmer. Og var jeg listetyv var jeg eddermame dum, hvis jeg troede, jeg kunne liste forbi vagten med klik-klak sko på. Derfor kunne jeg mærke min lunte ulme, da jeg faldt over denne bog i et norsk supermarked i sidste uge:

 

For det første: Lortetitel.

For det andet: Lortetitel.

For det tredje: Hvem i helvede ville gide bare snitte Grønland med ubekvemme sko på fødderne? Altså nu har jeg ikke været på Grønland, men efter hvad jeg kan se på billeder og har hørt folk fortælle, så er det ikke bare som en tur på Crazy Daisy lørdag aften.

Nejda, jeg har ikke læst bogen og har derfor ikke den fjerneste ide om, hvad den handler om eller om jeg er dybt uretfærdig lige nu. Men det skal ikke afholde mig fra at hade den så meget, jeg faktisk fik lyst til at købe den, bare for at opspore forfatteren og slå hende hårdt i hovedet med den. For ja, uden at behøve tjekke hvilket køn forfatteren har, så ved man bare med det samme, det må være en eller anden tøz, der bare ælsker chik litt, knuz og møs. Hun burde fandme have slået tænderne ud for den titel. Muligvis er jeg en smule harsk, men altså enten gør jeg det, eller også ryger gebisset alligevel, når hun glider i en gletcher i idiot-sko ude på indlandsisen …

7 responses to “Hold nu kæft med den hæl!

 1. Så enig så enig så enig.
  Knuz Annamette på høje hæle

 2. Okay okay okay, havde knap sat det sidste punktum før jeg blev kimet ned af norske familiemedlemmer, der kunne fortælle mig, at Grønland altså var en bydel i Oslo.

  How to know??

  Nå, men jeg hader den altså alligevel …

 3. Jeg har faktisk for nylig været 11 dage i Grønland, og jeg befandt mig på intet tidspunkt i en situation, hvor jeg lige savnede et par stilletter.

  Og så er jeg lige nødt til at afsløre, at jeg lige for lidt siden opdagede din blog på grund af hende der fru Furhmann og nu har læst ALLE blogindlæg (og klummer) over ca. 3 dage, og har grinet højt så mange gange, at min mand snart tror der er noget galt med mig. Nu er jeg ved vejs ende, og vil helt klart fortsætte med at følge med.

  God sommer!

 4. Fuhrmann ikke Furhmann selvfølgelig… Undskyld

 5. @Iben. Velkommen 🙂 Jeg er glad og beæret!

 6. Der sidder sikkert mennesker rundt omkring på forlag og føler sig meget innovative. Ligesom dengang alt var “på den fede måde”. Det var med i ritti mange bogtitler 🙂
  Knuz x-bogdamen

 7. Jeg synes, du skal lade hende miste tænderne, når hun vrider begge ankler af led på noget meget hård is. Så kan hun lære det. På den hårde måde. (Og selvom det skulle være Grønland i Norge, hun mener, så er der sikkert også tit og ofte meget is der …)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s