Våde rotter og silikonebryster

Købte et badebassin til ungerne i weekenden. Og det har ikke været andet end en kæmpe succes. De har været i det, til læberne var helt blå og hænderne helt rynkede – og skreg alligevel i vild protest, da jeg foreslog de kunne tage en pause. Så det er jo fint nok. Det kostede heller ikke mere end 149,-  så jeg er kun tilfreds. Altså med alt andet end billedet udenpå kassen, der viser tre børn i bassinet og en glad mor ved kanten.

Præcis samme scenarie som har udspillet sig her hele weekenden. Med undtagelse af én ting: Hvad sker der lige for mors giga sili-patter?

Siden hvornår er mødre til tre blevet til talje med Dolly P? Endda på den fuldstændig ublu silikone-agtige måde? Det er faktisk ikke fordi, jeg kan ryge op i det røde felt over kvinder der får lavet deres bryster, jeg synes bare altid det ser sådan lidt ærgerligt ud. Det ser, hvis de er heldige og kirurgen har været dygtig, bare kunstigt ud. Hvis de er uheldige, ser det ud som et mindre biluheld. Jamen, er der da nogen af jer, der kender nogen, der har fået lavet bryster, hvor det ikke ser ud som om de er sådan nogen, der har fået lavet bryster? Selv når de er gået efter ”en diskret C” sker der jo et eller andet med kavalergangen.

Jeg kender i øvrigt heller ikke nogen, der har fået lavet bryster, hvor det rent faktisk har gjort dem tilfredse med deres krop. Der kommer altid bare et eller andet nyt, de hader. Nye bryster er sgu da bare lidt som at pisse i bukserne for at holde varmen, altså man bliver jo KUN grimmere med årene, så man kan vel lige så godt vænne sig til det.

Jeg fik engang en tjans hos et nyt lille firma, hvor de to direktører var to mænd på min egen alder. Første gang jeg skulle til møde hos dem, havde jeg øjenbetændelse (derfor minus kontaktlinser men i stedet røde øjne + hinkestensbriller). Desuden var jeg gravid med tredje barn – på det stadie før maven strutter og tager al fokus fra røv og dobbelthage, altså der hvor man mest af alt bare ser fed og kikset ud. Mødet gik godt, vi snakkede og morede os under hele mødet og havde en fantastisk kemi. Et par uger senere var jeg til endnu et møde hos dem, hvor maven havde taget en pænere form og både linser og mascara sad på plads igen. På en eller anden måde fik jeg nævnt noget med hvor grim jeg havde været sidst. Den ene af fyren kiggede undrende på mig og sagde så:

– Jamen Maren, det er jo aldrig dét man ser, når man møder et nyt menneske.

De dage hvor jeg ender med at stå foran spejlet og hive i mave, bryster, hår, røv og bare har lyst til at ringe til privathospitalet Hamlet og få dem til at rykke ud med ambulance og et helt team af plastickirurger, prøver jeg altid at genkalde mig denne samtale. For hvor urtekusset det end lyder og som noget grimme mennesker prøver at klamre sig til, så er det faktisk heller ikke dét jeg ser, når jeg møder nye mennesker. Og da slet ikke dem, jeg kender i forvejen.

Jeg går totalt ind for at man skal pleje sig selv, spise så uklamt som muligt, rede sit hår og lakere sine negle, men jeg tror faktisk man bliver pænere af at donere halvdelen af sin månedsløn til en afrikansk landsby frem for til sin brystkasse.

Man kan selvfølgelig også nøjes med at købe et bassin til ungerne, for mennesker der smiler er pænere end dem, der ikke gør. Og både Smukke Allan og jeg har haft helt ondt i kæberne af at grine af at se vores yngste to-årig suse som en lille kanonkugle ned af den rutchebane, de to store har sat ned i bassinet og hældt vand på. Hver gang hun kom op til overfladen igen, lignede hun en lille druknet rotte, hostende og harkende og kun med én mission i livet: At få den lille runde røv op over kanten igen, så hun kunne tage endnu en rutchetur … Der findes ikke bryster, røve og læber der er lækre nok til at få mig til at vælge dét i stedet.

3 responses to “Våde rotter og silikonebryster

  1. Det jo ikke fordi du har u-ret, det er bare fordi, at der er ting på min indre Hamletliste, som jeg faktisk seriøst overvejer. (hvis jeg en dag skulle have penge i overskud, host host) Jeg har rundet de 40, og er ikke urealist i forhold til min krops forfald. Og nej, det er ikke noget med silikone. Og nej, det bliver formentlig aldrig til noget. Jeg gad bare godt. Men mine drenge er så også bare en lille bitte smule for store til det der bassin..(14-17)

  2. Vel talt – flere smil, mindre silicone. Klart!

  3. Måske er Ms. Silicon Valley slet ikke vandrotternes mor? Måske er hun deres storesøster med modelkontrakt? (For billig tysk hvidvin og badebassiner)
    Eller måske viser hun bare ungerne hvad man OSSE kan bruge badebolde til! :o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s