Den hellige hat!

Så fik jeg da vist lige den hellige hat på i går, hva’?

Og fik sendt alle dem, der har fået lavet et eller andet forskønnende ved deres krop hen i skammekrogen og mig selv og min hippiekusse stillet frem i det fine fine sollys, hvor man elsker enhver smilerynke og alle bulerne på bagen.

Nu er jeg i midlertidigt kommet ud af røven på mig selv og sidder og hænger lidt over tanken om, at jeg faktisk er ret ligeglad med om man tager ud til en læge og får skåret noget af låret eller puttet ting ind i brysterne. Jeg tror bare ikke det hjælper en skid på det, man tror det hjælper på. Men jeg har sgu da også fantasien om at få top-tunet min krop fra en ende af. De skal starte med at botoxe den der dybe fure jeg har mellem øjnene ad helvede til. Når de er i området, kan de da også lige så godt lave en hurtig laser på min minus syv på begge øjne. Og hvorfor ikke også lige få dem til at forme næsen så den ikke ligner min fars så meget, for fuck den var grim. Brysterne kan vi godt springe over, bare for at spare på budgettet. Maven derimod og SIDEDELLEN. Åh, hvem der bare kunne gå i en buks uden at få muffin-talje! Røven arbejder mig og Søndermarken på, vi tror på os selv, så den lader vi være. Men en permanent hårfjerning tager jeg også gerne imod, bare læg hele min krop (minus toppen af hovedet) ind i laserstrålen og skru op på max, hvis det ikke gør noget.

Nogle gange har jeg perioder, hvor jeg tvinger mine venner til at sige, hvad de gerne vil have lavet, hvis de skulle have lavet noget. Reglen er, at man SKAL sige noget, hvilket godt kan være svært, for mig og mine venner hører til det segment, hvor man kun reagerer med overbærende hånlighed over for dem, der gør ting som at putte silikone i brysterne, så vi er ikke meget for at indrømme, at vi selv har leget med muligheden. Det der er det sjove ved den leg, er at det er virkelig overraskende, hvad folk vi have lavet.

– Hvis jeg virkelig virkelig skulle, så ville jeg have lavet mine læber lidt større, sagde min veninde.

Dine læber??? Hvad fanden er der i vejen med dine læber? Og har du aldrig set din næse i profil? … sagde jeg. Ikke. Men tænkte det.

Lige som det er svært at få øje på, hvor man er pæn, er det så åbenbart også svært at få øje på, hvor man faktisk er ret grim. For eksempel som når skriver verdens mest selvhøjtidelige blogindlæg …

5 responses to “Den hellige hat!

 1. Åh Maren, jeg elsker dine indlæg. Nød det i fulde drag i går, og nyder dette lige så meget!

 2. Også jeg er fan 🙂

 3. 🙂
  Tusinde tak, begge to. Det betyder meget. Kan kun mærke snerten af præstationsangst snige sig ind på mig nu …

 4. Min næse ligner også min fars…alt for meget.Den er stor og ikke særlig feminin.

  Min hage er spids – meget. Den hage har gjort at jeg har mødt mennesker jeg ellers ikke ville ha mødt. I løbet af første uge i nyt kontor fællesskab, blev jeg optaget i Hage-Klubben af rødhåret kvinde med uld i håret, fantastisk skæv og upræcentis humor og med lige så spids hage som jeg. Og hun går ikke stille med dørene….hun henleder opmærksomheden på vores hager ved enhver given, eller u-given lejlighed. Sjovt :o)
  Ingen pointe, bare mine tanker.
  Tak for dine blogindlæg – du er 1 perle Maren :o)

 5. Årh, bette Maren – du er sgu guld værd. Både forrige og dette (og en helvedes masse andre!) indlæg. Tak for bramfri- og ærligheden!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s