Hvem elsker ikke andres feriebilleder?

Jeg ved det, jeg ved det – I har bare vildt lyst til at se mine feriebilleder. Ikke mindst fordi jeg kun tager uskarpe billeder med min telefon, til gengæld gør jeg det kun når jeg keder mig – altså på tidspunkter hvor der absolut ikke sker en skid. So here goes nothing:

De to mindste multebærplukkere.

De plukkede bær i syv minutter, så blev de sure og gik rundt og lignede en gedde i fjæset – hvorefter de satte sig på hver deres tue og tudede. Hvilket fik min tante til at sukke henført og med blikket rettet mod minderne ryste blidt på hovedet og sige, Åh, det er jo lige som at se dig som lille, Maren. Du sad også altid på en tue og skreg, når vi var på multebærtur.  

Fangsten. Åh, jeg ved da godt I er ligeglade under den høflige overflade, men Anna S ved at dette er spandevis med GULD!

Kamille har lavet sig et godt hjørne på terassen, hvor hun følger nøje med i hvad der sker på den anden side af elven i Finland. I løbet af en halv time lød der følgende fra hendes hjørne:

Kl. 13.03: Moooar, der kommer en bil kørende på vejen der over. Den er hvid.

Kl. 13.15: Der kommer endnu en bil. Den er også hvid. Nej, vent. Den er gul.

Kl. 13. 23: Der kommer en lastbil!! Og en bil lige efter.

Kl. 13. 29: Jeg tror der går en mand. Eller også er det et rensdyr. Nej, jeg tror det er en mand, for ellers er der et rensdyr, der er på vej ind i en bil.

Kl. 13.30: Nu kører rensdyret.

Anemone syntes det lød vildt spændende med den der bil, der muligvis var gul, så hun stjal sig til et kig.  

 

På vej op på fjeldet. Vi gik 12 km. Kamille var kun skide sur de sidste 2. Vi betragtede det som en succes!

Smukke Allan, som vi jo ved synes det er totalt fedt at løbe en dobbelt maraton med oppakning, tog selvfølgelig en omvej på 60 km på mountainbike i vanvittigt terræn i stedet for at gå med os andre. Her ankommer han til campen cyklende over en elv. Jeg sagde jo, det var i et fuldstændig åndssvagt cykelterræn, gjorde jeg ikke?

Fjeldcamp. Det var svært at fotografere Anemone, for hun for rundt som en lille rød pil helt til hun drattede om klokken to om natten. (Det bliver jo aldrig mørkt på disse kanter, så det med sengetider stikker man rimeligt langt op. Det er fantastisk fedt, ikke mindst for mig, der kan sidde og drikke kaffe og sladre i stedet for at overbevise børn om at de skal sove).

Her er der voldmøffing af lillesøster i teltet. Hun er heldigvis opdraget af begge storesøstre til at skulle synes det er sjovt, når de leger, at de kvæler hende.

Sidste billede. Taget af Smukke Allan, Last Man Standig nede ved elven – i intenst håb om at få en laks på krogen. Selv har jeg tålmodighed som to-årige Anemone når jeg fisker. Er der ikke bid efter to kast, begynder jeg at brokke mig over hvad fanden det her er for en syg hobby. Og skulle jeg være så uheldig at min krog sidder fast under en sten eller noget tang, er jeg bestemt ikke for fin til vredesudbrud a la dem, hvor man kaster sig på knæ og råber WHY ME, WHY ME, OH GOD – WHY ME!?!

Så vi er blevet enige om, jeg er meget bedre til at lave andre ting. Som for eksempel at snige mig til internet-tid …

3 responses to “Hvem elsker ikke andres feriebilleder?

  1. Åååååh hvor er det godt, at du i hvertfald er på interwebben igen 🙂 Du er den eneste, der kan få det at have børn OG at være på ferie med dem til at lyde sjovt på en ærlig måde!

  2. jeg vil også være Same – og have multebær i spandevis

  3. Som at være der selv – fab 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s