Vente Vente Vente

Jeg venter stadig.

Venter på at Finland skal få fingeren ud og skippe reservedele til Verdens Ældste Volvo hen over elven, så jeg for helan, hulan og helvede da kan komme hjem. Nu er klokken 13.53, det er onsdag og jeg har stadig intet hørt. Altså end at de blev bestilt. I mandags. Ærhj, hvor svært kan det være. Er det ikke bare noget med at gå ud på lageret, finde den kasse der står dimser til defekte bremser, putte det i en kuvert og fyre det i postkassen. Suomi, tag jer sammen!

Kender I ikke følelsen af, at man bare er ved at være færdig med at holde ferie og gerne vil hjem og spise nogle grøntsager, rydde lidt op i sit skab og have en hverdag, hvor man ikke skal skidehygge sig hele tiden, men bare arbejde, spise et æble og putte i opvaskemaskinen mens man kan mærke hvor herligt det er, man skal på arbejde næste dag igen. Altså man når muligvis hurtigere hen til behovet når man har børn, for en hverdag betyder jo at der er børnehaver, vuggestuer og skoler, der hjælper med at stimulere ens børn. For GOD DAMN, hvor er min kvote af at svare på spørgsmål ved at være brugt op. De spørger jo ikke bare om hvad klokken er, eller hvornår bussen går. Nej, de stiller tusinde spørgsmål i sekundet om, hvorfor vasketøj er vådt, hvem der har fundet på at lave spiralryg på min notesbog og hvorfor birketræernes stammer er hvide.  Jeg har efterhånden udvilket selektiv hørelse, men mine børn hører til de aller stædigste af slagsen og de bliver bare ved med at stå ved siden af mig og stille det samme spørgsmål igen og igen til jeg kommer med noget, der ligner et svar.

Så derfor, hvis I ikke skulle vide det, så er vasketøj vådt fordi vandmolekyler binder sig til … æh, fibrene. Og svaret på, hvad en molekyle er, er at det er sådan nogle farvede kugledimser man lærer om i skolen. Det er én, der hedder Knud Hermansen, der har opfundet spiralryggen og birketræerne er hvide fordi, det passer bedre til sneen.

Sådan der!

… det er vist godt, jeg ikke har planer om at hjemmeskole dem.

8 responses to “Vente Vente Vente

 1. Hej Maren 🙂
  Blev lige nødt til at sende det her link til dig: http://www.wired.com/geekdad/2010/08/review-big-book-of-why-answers-hundreds-of-questions-for-kids/
  Har en liste med blogs jeg følger og den stod lige nedenunder dit indlæg 🙂

 2. hvorfor har jeg først opdaget din blog nu???
  den er jo helt fantastisk … vanvittig godt skrevet … og så trækker den konstant et smil frem på læben.

  Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg læser med her!

 3. Sejt hvordan ved du det er Knud Hermansen?

 4. Hurra for Google??

 5. Ærgerligt, for jeg tror sgu du bliver genudsendt i aften..

 6. ha ha ha… elsker børns spørgsmål, men jeg har på den anden side heller ingen, og så virker det jo til det hele er lidt sjovere at svare på.. små doser og hvad har vi;)
  men tak for svarene så lærte jeg også det i dag:)
  og god tur hjem, en gang..

 7. Fortæl dem, at vasketøjet tørrer, når man hænger det op, på grund af vores ven, entropien! Det er den, der gør, at vandmolekylerne spontant vælger at blive til damp, frem for at blive som vand i tøjet eller fryse til is, eller hvad de nu eller kunne have fundet på.

  Det skal nok lukke munden på dem. Hæ hæ.

 8. Hahahahahaha
  Griner med dig og ikke ad dig…
  Okay, måske lidt…
  KH C

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s