KRIG!

Jeg er stadig ikke færdig med at være harm over at Word Press bare har vendt vrangen ud på min blog uden at høre om det var okay først. Hvilket det bestemt ikke ville have været. Har brugt en hel del energi på at hidse mig op over for Smukke Allan (der lavede min fine og nu hedengangne blog), fordi jeg ikke mente han forstod, hvordan jeg ville have den til at se ud. Til sidst smed han mig ud af sit kontor og lavede et blogdesign, der lå ret langt fra min forestilling, men ikke desto mindre var så fin, jeg elskede den på stedet. Og alt det skal vi så igennem igen?

Pisse Word Press! Selv er de helt oppe og køre over at have lavet de nye fiks-fakserier og på folks protester svarer de ting som: Oh just wait and see, it will make your blog som much more fun!

Altså nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvilken slags humor de render rundt med i WordPressland, muligvis den hvor man griner højt, når nogen falder og slår sig. Eller ikke kan finde ud af en labyrint og går i panik. For hvor skide skægt er det at fucke en masse ihærdige bloggeres blog op?

Når jeg skal gendanne alle mine widgets i højre side, hvor det før var dejligt simpelt med at alle informationer om nye indlæg, nye kommentarer, e-mailabonnement osv stillede sig i en fin række under hinanden, kan jeg nu vælge at stille det hele op på hundrede forskellige måder. Hey you guys, det var jo lige præcis fordi blog-designet på dette tema var SIMPELT jeg valgte det i sin tid. Fordi jeg IKKE var interesseret i at have alle disse supersmarte totalt uoverskuelige muligheder. Men the fun part starter helt klart, når jeg kommer til de beskrivelser, de har lavet, for at hjælpe mig med at navigere mellem de forskellige steder jeg kan placere mine ting. Det lyder for eksempel sådan her, når de vil forklare mig begrebet Feature widget area: ”The feature widget above the sidebars in Content-Sidebar-Sidebar and Sidebar-Sidebar-Content layouts”.

Nååå, på den måde.

Skide pizzaædende, blege og kælderfugtige programmører. I declare war! Ved bare ikke helt, hvad jeg skal skyde med endnu …

7 responses to “KRIG!

  1. Frisk luft og frugt. Det er kryptonit på dem.

  2. *Griner* Altså først vil jeg lige sige at jeg godt kan forstå det (som jeg vidst også skrev forleden i dit første indlæg om emnet). Derpå vil jeg dog så også sige, at I nok ikke skal give programmørerne skylden, men dem der laver brugergrænsefladen – som ofte faktisk ikke er kældernørder, men cafélattedrikkende humanister :-p (som mig f.eks.). Det er så irriterende, når folk ikke magter opgaven, men det er jo svært at stille alle tilfredse.

    PS: @Linda: Tror ikke programmører har noget imod frugt – hvis bare det er ananas på pizza 😉

    • Jeg glæder mig til at høre om de laver en dansk udgave af “content-sidebar-sidebar” – ve den person der får til opgave at oversætte det :-p

  3. Hmm… men der er ikke sket andet med min blog, end at mine links forsvandt?

  4. øv altså – har du prøvet med kvindelist ? og hvis ikke andet hjælper så græd som kun en kvinde kan græde…

  5. Jeg vil godt være med i en eller anden for for guerilla-agtig krigsførelse. ..

  6. Skyd med HARIBOs lyserøde pinocio kugler, de kan tyres og dem er der alligevel ingen der vil ha’ plus de suger computer-nullerting til sig, så de kan syne virkelig ulækre (ikke at jeg selvfølgelig har nogen erfaring med nullermænd!!). Havde også WP-problemer i juni – godkendte og opdaterede i en uendelighed – så hjalp det! Helt ærligt ved ikke hvad jeg gjorde, men min ser “almindelig” ud igen! KH Karin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s