Kamille, Britney og Buckley

I dag er det Kamilles fødselsdag, hurra hurra hurra!

Otte år bliver hun. Som tiden dog flyver, tænk hun allerede bliver otte, hvor blev årene dog af og yada yada yada! Faktisk føles det rundt regnet som otte år siden, jeg blev mor første gang. Du kunne også have bildt mig ind, det var ti år siden, hvis jeg ikke vidste bedre. I hvert fald er det det vildeste pis, jeg nogensinde har indladt mig på – altså at få børn. Aldrig har jeg været så lykkelig før. Aldrig har jeg været så ulykkelig. For de starter fra en ende af med at slide én op. Men heldigvis fylder de jævnlig op med ting, der er så gode, det på et øjeblik udraderer alt det hæslige.

Nå, men det var jo egentlig den fødselsdag jeg kom fra. Der kommer fjorten piger på besøg om et par timer, som blandt andet forventer lagkage. Kamille har bestilt en HESTELAGKAGE. Der er muligvis billeder af den i morgen – alt efter hvor godt jeg lykkes med den. Når jeg siger, jeg ikke er den store bager, skal det tages meget bogstaveligt. Men samtidig er jeg heldigvis ikke altid lige realistisk, når det kommer til egne evner. Hvor svært kan det da være, at klappe sådan en smule hest sammen?!

Som I ved er det træge tider rent økonomisk her i huset, så jeg har måttet skære lidt ned for gaveregnen. Heldigvis har Kamille en far – det er ikke Smukke Allan, hun har nemlig sin helt egen private far, flink og alt muligt og så har han noget så fornemt som et arbejde, hvor han rent faktisk får løn, så jeg ved, han har købt en af de fine nye dyre Nintendo DS-spilledimser til hende. Som jeg så prøver at matche med en mumitroldtaske, jeg købte på finlandsfærgen og to cd’er, jeg har brændt med hendes yndlingsmusik. … æhm, kan godt høre hvordan det lyder. Men til mit forsvar skal det siges, jeg faktisk har lagt ret meget sjæl i de cd’er. Jeg har nøje udvalgt samtlige numre med alt det crap musik, jeg ved hun godt kan lide. Og har kun et par gange sneget noget ordentligt ind (jeg ER jo opdrageren og det ER jo derfor mit ansvar, hun får et bredere musikperspektiv en Britney). Men det har ikke taget overhånd. Bare en lille Depeche Mode ind mellem Nick og Jay og Medina. Og en diskret Leonard Cohen kilet ind mellem to Dolly Parton numre. Har selvfølgelig valgt børnevenlige numre, altså hørehængerhits. Og har desuden været så pædagogisk i min manipulation, at jeg, før jeg sniger Jeff Buckleys Hallelujah ind, har lagt Tina Dickows danske version af samme nummer ind. Smooth, ikke sandt?

Ikke flere ord fra mig i dag, nu er det fuld galop ned til Netto og handle ind til kage!

8 responses to “Kamille, Britney og Buckley

 1. Totalt kærlighedsmusik! Tillykke med den kære Kamille

 2. Altså, dejligt med Nintendo. Ingen tvivl om det. Men mon ikke Kamille bliver mindst lige så glad for dine gaver? Jeg tror det sgu! Det er noget med at der er lagt følelse i og tanker der tæler osv. Og hun er jo en klog tøs, ikke sandt? Og en gang kommer hun til at være dig taknemmelig for den musikalske indoktrinering. Når hun sidder på gym og ved hvem Leonard, DM og Buckley er.
  Hjertelig tillykke med hende.

 3. Tillykke med hende.
  Husk at tag et billede af hendes ansigstudtryk, når hun får dine brændte cd´er… det gad jeg godt at se…
  Og husk så også at tag et billede af jer to, med hver jeres glad rødvin på en lun sommeraften når hun er 28 – Jeff Buckley i cd afspilleren og hende der tuder sit hjerte ud til sin mor, fordi kæresten er et møgsvin. Det tror jeg nemlig kommer til at ske… For du kender din tøs, ved hvad hun kan lide og bager kage selvom du ved det nok bliver noget hø. Det husker børn sådan noget… Også selvom det er på en brændt cd!

  Ps. det er jo i denne sammenhæng, synd for hende at hun skal tude over en mand for at du kan få retfærdighed over dine brændte cd´er – men sådan er livet så, så unfair.

 4. Man skal ikke kimse af ægte hjemmebrænderi – med sjæl. Jeg lavede en CD til min Hr. R. da han fyldte 40. Med musik fra vores tid sammen. Og nej, han blev ikke MERE glad for den end for hotelophold med fruen selv. (pheeew) Men han blev glad. Ægte glad. Meget glad.

  Tillykke med datteren. Glæder mig til billede af kagen.

 5. Marlene nu i Norge

  Kamille er måske ikke enig, men jeg synes det er skønt at høre at man nu om dage ikke skal ha BÅDE, Nintendo, I-pod, digitalkamera og Marc Jacobs på en og samme fødselsdag:) (og nej jeg er ikke en sur dame fra en anden tidsalder)
  Rigtig hjertelig tillykke med hende og go hest.

 6. Åh, Maren, hvor er du go’. Tillykke med barnet. Glæder mig også til at se hesten…. yee-haw!

 7. Håber, du fik klappet hesten. Og at Kamille havde en god pige-fest!

 8. Pingback: Lille My-kagens trætte mor | Marens Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s