Træt af mig selv

Jeg bliver virkelig træt af mig selv når:

–          Jeg ved midnat aftenen inden verdens smukkeste lille piges fødselsdag, opdager, at jeg hverken har indpakningspapir, bånd – eller bare TAPE! Altså, det går jo også med seks sammenclipsede A4 papirer og garn – og point for kreative indslag som hurtige mortegninger af os alle på det hvide papir, men honestly, så lignede det lort!

–          Når jeg bruger de sidste spareskillinger på en ansigtsscrub fordi jeg er træt af at mit ansigt føles som sandpapir og derfor vil forkæle mig selv med lidt luksus. Selvfølgelig sætter jeg den i badet (tror jeg i hvert fald), men på en eller anden måde har jeg fået sat den et andet sted, så jeg for HELVEDE da ikke kan finde den. Nu på tredje uge.

–          Når jeg skriver om, at jeg er grim og fed. Især når jeg genlæser det på de dage, hvor jeg synes, jeg er lækker nok.

–          Når jeg drikker te inden jeg skal i seng. Jeg VED jo, det betyder, jeg skal op og tisse om natten. Som om der ikke er nok der vækker mig om natten. Og fordi jeg om natten er for søvnig til at opdage, at katten smutter med ind, så den bruger resten af de timer, hvor jeg kunne sove, på at stå og trampe / mjave / spinde / kradse mig i hovedet. Aahrrrg idiot-idiot. Både mig og katten.

–          Når jeg får mine udsmidningsanfald. Ja, det er godt at smide ud og rydde op, men jeg kan ikke styre det og har nogle gange sorteret så kraftigt i mit tøj, jeg ikke havde mere end en buks og en tanktop tilbage. … i disse skrabede tider, gad jeg da godt have nogle af alle de fede kjoler, jeg bare ikke lige følte var mig mere.

–          Når jeg sender hundrede sms’er i timen, når jeg er i Norge. Altså, jeg VED jo godt, regningen skal betales, men ligger så meget under for carpe-diem djævlen på højre skulder, at jeg glad taster til jeg får vabler på fingrene.

–          Når jeg beder iTunes holde op med at poppe op med kontrolboksen, are you sure you want to buy this music, for gu’ er jeg da sikker. Og så pludselig sidder med et eller andet obskurt nummer af Scissor Sisters på min playlist, fordi jeg åbenbart er en større spasser til at trykke på de rigtige numre, end jeg troede jeg var.  

–          Når jeg har glemt at købe majonæse.

–          Når jeg stikker verdens sureste fjæs ind til fireårs-ungen, som har kaldt tredive gange siden hun blev puttet i seng og irriteret vrisser HVA’ NU til hende?? Og får svaret: Jeg vil bare lige sige, at jeg elsker dig …

5 responses to “Træt af mig selv

 1. Åhh Maren, hvor skriver du så dejligt genkendeligt. Lige nu er jeg for eksempel træt af mig selv, fordi jeg sidder og skriver til dig. I stedet “burde” jeg læse fine filosoffers værker! Er du klar over hvor belastende jeg synes de skriver, altså på den dårlige måde, fordi jeg ikke fatter hvad de snakker om! Nu bliver jeg endnu mere træt af mig selv, fordi jeg ikke forstå, hvad de forstår, og jeg nu gerne vil forstå! Tænk hvis de kunne skrive som dig………….., hvor kunne jeg bliver klog!
  Tak for et frisk pust, hvor mine skuldre sænker sig ned til normal position igen!

 2. Tag noget sukker, fyr det i den morter du naturligvis har og “mort?” lidt, bland det i dit rensecreme. Du har nu fjæs-scrub, hurra!

 3. Jeg troede jeg var den eneste i verden der havde et smid-ud-gen, alle andre gemmer, lyder det til. Og hvor er det belastende at vide at den fest man skal til på fredag ville være perfekt i den kjole der røg til genbrug sidste vinter, og der står minus på kontoen. Jeg er glad for at der findes flere af min slags. Tilgengæld må du gerne låne lidt gavepapir, det er vidst blevet en fetich herhjemme.

 4. Jeg læste dit indlæg og kom sådan til at smile, for selvom du skriver at du er træt af dig selv – så emmer de faktisk også af kærlighed!

  Jeg slår et slag for at vi elsker det hele – også det man bliver røvtræt af!

  Linda

 5. @Linda: Hehe, hvor er du sød. Du har ret, det ændrer sig nok ikke, så der er ikke så meget andet at gøre end bare at holde af det.

  @Cecilie: Måske vi bare skal begynde at smide kludene hen til hinanden, så er der da en slags fortrydelsesret. … ikke at jeg egentlig tror jeg kan passe noget som helst af det tøj jeg ejede for to år siden, nu jeg tænker over det.

  @Camilla: Sukker? Har jeg aldrig prøvet, vil jeg helt klart prøve. Fandt desuden min scrub i går. Da jeg …æhm … pakkede ud efter ferien. Ja, den jeg kom hjem fra i august, men hvem har brug for beskidt tøj, så hvorfor pakke det hele ud?

  @change is: “burde” er noget fanden har skabt. … jeg overspringshandler med at skrive blogindlæg. Seriøst, kunne passe to blogs med alt det jeg ikke gider gøre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s