Jeg har testet – du kan vinde!

Jeg har fået et spil fra Lego, for at teste det på mine børn. Der er også ét til en af jer, men det kommer vi til.

I hvert fald bænkede vi os, hele familien, omkring bordet, tømte indholdet ud og opdagede vi skulle bygge spillepladen i Lego først. Har sjældent set Smukke Allan så engageret i et børnespil før og han overgav kun modvilligt nogle af klodserne til børnene, fordi de var stærkt utilfredse med, de ikke også fik lov til at bygge labyrinten, som vores små legomænd skulle gå rundt i.

Aldersgrænsen var +7, hvilket i princippet dømte de to små på 2 og 4 ude, men det ville de sådan set skide på. Anemone syntes klodserne var sjove at tygge på uanset og Mynte lavede en freestyle labyrint i det ene hjørne, helt uanfægtet af alle de skældud hun fik af storesøster, der da nok mente, hun var dronningen af det her spil. Selv var jeg kun ved at blive en lille bitte smule irriteret (på den indebrændte måde) over at kravle rundt på gulvet og fiske alle de brikker op som Anemone dryssede omkring sig. Ikke mindst fordi vi jo ikke lige fik støvsuget her i eftermiddags. Oh what the fuck, vi har ikke støvsuget siden weekenden. Altså den forrige. Så det var tæt på også at blive et nærstudium i et mindre biologisk eksperiment, vi åbenbart har kørende under bordet. Godt man ikke kravler rundt dernede til daglig.

Under alle omstændigheder: Spillet er kort fortalt en slags Ludo, hvor du slår med en terning og skal have nogle brikker fra hjørnet ind til midten. Dog med en ret aggressiv sort fætter med horn, som man kan sende efter hinanden i labyrinten, hvor man også kan bygge fælder for sine modstandere.

Ja, det er sjovt.

Ja, jeg tabte.

Ja, vi spillede igen.

Ikke mindst fordi man kan bygge spillepladen om, som man lyster. Og terningen. Så det giver masser af muligheder, når man begynder at blive træt af at tabe på én måde.

Lavede bagefter en hurtig voxpop med målgruppen. Her er det Kamille Uthaug, 8 år, der svarer på spørgsmålet: Hvad synes du om spillet (Anemone får lige stadfæstet et ejerskabsforhold i begyndelsen, det gør hun cirka hundrede gange i timen, det skal I ikke tage jer af ). : HØR VOXPOP   (mon der er nogen af jer, der kan høre den?)

DU KAN VINDE SPILLET!!! Svar på dette indlæg, så trækker jeg lod om et spritnyt Lego-spil her på bloggen næste fredag.

PS. Jeg er ikke blevet betalt for at sige pæne ting om spillet. Lego er jo en ordentlig virksomhed og ville ikke kunne finde på den slags. Desværre.

62 responses to “Jeg har testet – du kan vinde!

 1. Aaahhh, jeg bliver nostalgisk! Min far arbejde på Lego da jeg var barn og kom ofte hjem med modeller der skulle bygges og kommenteres på. Jeg ELSKEDE det – så please, lad mig vinde, så jeg har endnu et middel for at få mine børn til at forstå, at Lego virkelig er fantastisk legetøj og langt bedre end computerspil, hvor det eneste det handler om er at indrette huse, køre som sindsyge eller slå nogle ihjel!

  God weekend.

 2. Jaaahh Lego. Det eneste, der slår nintendo DS/Wii hjemme i hulen!! Den anden dag lavede min søn på snart otte en ønskeseddel, hvor der øverst stod “Space Police Borg”. “Ja mor, jeg ønsker mig den store. Det er faktisk også lidt for din skyld, for du elsker jo at bygge med lego”. Hvor betænksomt! Og jeg ER faktisk ret vild med klodser og tegninger….God weekend.

 3. Årh, det lyder supersejt. Det vil jeg dæleme gerne vinde!

 4. Lodtrækning – jaaaaaaaaaaaa, oddsene må da være højere end ved lotto 🙂 og jeg ville elske at se min mand i bedste “Allan” stil gå amok i lego byggeri og min søn sidde ved siden af med beundrende øjne = far er den bedste i verden!

 5. Da jeg har avlet op til flere spillefreaks, lyder det lige som et spil for vores familie. Mine piger har ikke været så lego-agtige, men hey, kan de lide perleplader, kan de vel også lide lego-spilelplader 🙂

 6. Man bliver bare ALDRIG for gammel til LEGO! Jeg ville elske at vinde 🙂

 7. Ja tak til at være med i lodtrækningen, – og tak for endnu et underholdende blogindlæg 🙂 Og nej, det er ikke for at fedte, men du får mig altid til at smile og jævnligt til at skraldgrine!

  LEGO har i øvrigt en fantastisk beroligende virkning, synes jeg. Jeg kommer heeeelt ned i gear, når jeg bygger med min datter – som dog desværre er temmelig rigid: “Det skal være lissom på billedet, Mor!!”

 8. Jeg er også super monster mega turbo over mægtigt vildt enormt meget med!

 9. Hvor der er Lego, dér er Linus. Så vi vil da rigtig gerne vinde sådan et spil 🙂

 10. Et legospil er lige det vi har på ønskesedlen i øjeblikket – Lego er det perfekte legetøj herhjemme for både store og små. Det eneste problem er, at sønnens store Lego-ønsker i øjeblikket er den onde planet fra Star Wars (pris ca. 3000 kr.) og det nye soldaterskib i Pirat-serien (pris ca. 1400 kr.)! Det er ikke lige på budgettet, men jeg kan ikke bebrejde ham – de er begge superfede, og jeg ville elske at sidde og bygge skibet. Så Maren, nu ved du, hvad du skal plage Lego om til en ny konkurrence 🙂

 11. Så man ‘Årets kammerat’ miste mere kontrol i kontakt med legospillet end i kontakt med dum bilist? 😉

 12. Også mig, tror lige det er vores skyld, at Lego har overlevet krisen, hvis man tager et kik på repoen på 1. salen, -hvor man ikke behøver rydde op! Spillene er luret ud og på ønskesedlen, men da poden havde fødselsdag dagen før release for de nye legospil, kunne de ikke komme på tale.

 13. Dejligt at vide at andre end os har biologiske eksperimenter under spisebordet 🙂 Kun overgået af spændende Tupperware eksperimenter bagerst i køleskabet!

 14. Det lyder som noget vi kunne hygge os med. Det vil jeg MEGET gerne vinde !

 15. Er jeg den eneste, der ikke kan se, hvad Kamille svarede til voxpoppen?
  Jeg vil stadig gerne vinde det, så jeg er med 🙂

 16. Uh det er da for lækkert det spil der – både for store og små:) MÅ…HA…FINGRENE… I… DET…. 🙂

 17. Det lyder som et alle tiders spil. Det kunne vi også rigtig godt bruge lang tid på. Er jeg den eneste der ikke kan hente lydfilen?

 18. AHRG, den lydfil. Hvorfor er det så nemt med videoklip, når det er fuldstændig umuligt med lydfiler? Har nørklet med det i en halv time nu?!
  Håber det på et tidspunkt virker …

 19. Jeg kan godt høre lydfilen, efter at have ventet et halvt minuts tid på, at den downloader – det er vildt hyggeligt 🙂
  Og tænk sig, hvis jeg for en gangs skyld kunne vinde…

 20. Åhr hvor lyder det sejt.
  Håber jeg vinder, for det lyder som noget jeg slet ikke har råd til 😛

 21. (kan godt høre lydfilen 🙂 )
  Jeg vil gerne vinde – godtnok har mine store unger pænt meget LEGO og jeg hader at træde på de klodser!!! Men jeg tror bare, det her spil kunne få dem til at spille spil noget mere – det ku’ være så hyggeligt, tænker jeg….

 22. Det ser spændende ud det spil … så jeg vil også gerne være med 🙂

 23. Jeg synes også bare det lyder som et rigtig sjovt spil. Jeg vil gerne vinde! Det er miiiiiiin!

 24. Er Lego-Fan. Vil rigtig gerne vinde.
  Maria

 25. Jeg er med – om ikke andet for at banke børnenes far, deres kusiner og fætre…for tror mine små er lidt for små….men de bliver jo større en dag:-)

 26. Ih, hvor er det en fin lille voxpop (den virkede fint hos mig) 😀 Jeg plejer jo at have held i dine konkurrencer. Min kæreste er ekstremt Lego fan så ville dø hvis jeg kom og placerede sådan et spil foran ham – også selvom der går noget tid inden vi har børn der er store nok.

 27. Ka jeg nå at være med? 🙂

 28. Årh, det gad jeg godt vinde! Og vinde :p

 29. Ohh, det vil jeg gerne spille…lyder hyggeligt.

  og ps…jeg har samme eksperimenter kørende på stuegulvet (og de andre gulve) så det er perfekt! 🙂

  God weekend!

 30. Jeg kunne godt høre Voxpoppen – også det der “det er min” i baggrunden! Jeg elsker Lego, men kan egentlig ikke så godt lide at spille (kan nemlig slet slet slet ikke tåle at tabe) – det kan være at kombinationen lego og spil er lige mig…. ellers kan jeg være den der tygger på klodserne;-)

 31. Uhhh, det lyder godt. Sådan lidt a la Labyrint, bare federe. Tror også at der kunne være en fare for at min kæreste annekterede klodserne, men det må vi jo så leve med.

 32. Jeg stod faktisk med spillet i hænderne idag og overvejede om det skulle flytte ind – vi er nemlig LEGO freaks hele banden!

  Måske jeg skulle afsted igen, hvis jeg da ikke er så heldig at vinde et her på bloggen 🙂

  God fredag til dig og dine!

 33. Mig, mig, mig! Sønnike fik et robot-legospil i fødselsdagsgave og er helt vild med konceptet. Det er sejt at få lov at bygge spillet og bygge det om igen. Vi vil altså gerne vinde, ja vi vil. Tak.

 34. Her er Lego feberen også så småt startet, så jeg kunne også rigtig godt tænke mig at vinde 🙂

 35. Altså nu du trækker på min søn fødselsdag, skulle det så ikke være en gave til ham:-) Det ville i hvert fald være fantastisk:-)

 36. krysser fingerne at det bliver mig, flytter nemlig snart i en større lejlighed med mand og vores to piger, og endelig skal jeg ikke længere tænke over hvor jeg få plads til en æske til :0) samtidig skal der spares fra nu af :0((. desuden har den ene unge snart fødeselsdag…… det ville være SÅ fedt at vinde spillet, tre ting på én gang, ja det kan lade sig gøre . hilsen supermutti

 37. Jeg gad faktisk godt at være med til at spille hjemme hos jer. Det lyder voldsomt underholdende, og tro mig jeg ville slet ikke se om det var gulv eller rester der lå under bordet, for jeg kan faktisk ikke huske hvornår vi støvsugede sidst. Nå, men jeg vil altså også gerne vinde, så vi kan sætte os ned og hygge os her også.

 38. kan desværre ikke høre lydfilen :/
  det lyder supersjovt, mon man også kan vinde selv om man bor på Færøerne?

 39. På Jacobs vegne: Det spil vil vi rigtig gerne vinde, for Lego er bare det bedste. Faktisk næsten bedre end Fodboldkort. Altså bortset fra Messi og Schweinsteiger.

 40. Jeg er klart med – spil og lego i en og samme sag – super!

 41. jeg er med – ogel (lego bagfra) rimer på begge mine børns navne.. kan det være en tilfældighed? I think not 🙂

 42. Min søn har altid været VILD med lego. Han har været fordybet i timevis – bygget og bygget alt imens Lucky Luke eller Asteriks har kæmpet deres kampe ud gennem højtaleren! Det har stort set altid været processen der har haft hans interesse. En passion som han aldrig er vokset fra! Måske jeg skal nævne, at min søn i dag er en velvoksen ung mand på 22 år, som åbenlyst opkøber sine venners og deres venners barndomslego!!! Han har lavet sit eget lager med en kæmpe hjemmesnedkereret kommode, hvor han bla. indeler legoklodserne i farver. Nej, min søn er ikke udviklingshæmmet eller ude at “svæve” i samfundets “mørke dyb”. Faktisk er han på den ene side en muskuløs bryder med et sejt Luke over sig, og på den anden side en blødhed, som gudbørn, unge kvinder og hans MOR elsker! Jeg har så meget respekt for, at han åbenlyst over for vennerne sidder og bygger lego! Derfor synes jeg, at det er MIN hiphoppende tømrer søn – Mike på 22 år der skal vinde spillet! Når jeg så er i DK kan vi sætte os ned på gulvet skrue op for Lucky Luke og mindes GOOD OLD DAYS! Så Maren pleaseeeeeee

 43. Det er godt nok et fint spil:-)
  Mine niecer ville elske det – og jeg ville elske at spille med dem!

 44. Det spil der – det er miiiit!! Ikk også?? Kamille sælger jo varen så ganske ganske fint. kh// Loui

 45. Med tre børn, og en mand der arbejder i Norge, vil der med Legospillet være potentiel mulighed for en hyggestund i ulvetimen.

 46. Min søde kæreste trænger stækt til en opmuntring, efter at han desværre ikke fik drømmejobbet hos Lego. Og da han samtidig er super fantastisk hjælpsom og engageret hjemme, især efter vi fik vores søn for 3 mdr siden, synes jeg, at vi godt kunne bruge en hyggelig spilaften med god mad, øl og spændende lego spil…Så bliver han uden tvivl rigtig glad!!!

 47. Nåmen… søn og jeg, og især vores finmotorik, vil da også gerne på vinderskamlen…. hvis det er…?!

 48. Voxpop virker ikke, men vil stadig gerne vinde spillet.
  🙂

 49. Nøj mand – endelig et spil, hvor mor her kan få lov til at bygge med Lego (eeeelsker de der anvisnings-hæfter!!!) og samtidig spille med mine to små spille-hajer. Håber spillet finder vej til det Midtfynske ;o))

 50. Ihh, det lyder sjovt. Min dreng er desværre alt for lille til at spille spil og min mand hader brætspil. Han er også vildt dårlig til det og kan aldrig huske spillets regler, hvis tur det er eller hvilken farve han har!

 51. Åh ja – det fede ved lego er jo at det ikke nødvendigvis er kønsbestemt!
  Jeg har 2 legofans her hjemme der vil blive überlykkelige for sådan et spil….

 52. Det ville være meget velkomment på vores spillehylder og bord. Jeg har spillegal ældste dreng, der eeelsker nye spil og Lego.

 53. Det virker som om i rigtig har hygget jer, får helt lyst til at spille med jer. Lego er jo altid en god ting at have gang i og kan man så samtidig spille med det så er det da bare super godt.

 54. Ahh wanna-have, det lyder lige som noget hele familien kunne synes var sjovt. Jeg krydser og tror jeg vinder.

 55. Åh, hvor lyder det skægt.
  Vi har slukket for tv og er begyndt at spille, blandt andet UNO som du foreslog på bloggen og det er bare super hyggeligt. Da ungerne samtidig er de største LEGO-fans lyder spillet lige som noget for os. Krydser fingre.

 56. Lego holder!!!, og spillet ser sjovt og nytænkende ud, så jeg lægger et lod

 57. Det lyder sjovere end det ser ud, min 6 -snart 7 årige – søn har sørme set det i tv og syntes det så helt og aldeles uunværligt ud. Det lyder ganske spændende (især når man sådan kan få farmand engageret :o)

 58. Hurraaa for lego! Det lyser som et skægt spil!

 59. Åhh ja det har vi allerede kigget på…en god julegave ide måske.

 60. Ehm jeg vil altså virkelig gerne vinde. For vi elsker lego, altså ELSKER lego som i ELSKER LEGO! Min søn er ved at vokse fra det, og jeg er bare så bitter, for i julegave fik han tre store kasser, som vi skulle bygge hen over julen. Men hvad gør knægten? Han bytter og får pengene tilbage. Tror nok lige jeg var mega nederen over det. Hvad skulle jeg så bruge juledagene på?

 61. Gad vide om jeg kan nå at deltage?! Jeg fandt vej til din blog, via StineStregen, og faldt straks over dette indlæg. Spillet lyder virkelig skægt, og helt sikkert som noget vi ville elske her i huset 🙂 Mest manden – men sønnike vil nok også lige være med til byggedelen 🙂

  Rigtig lækker blog – som hermed er gemt under Bogmærker 🙂

 62. Det kunne jeg rigtig godt tænke mig. Selv om mine små stadig er for små, så gør det jo ikke noget at øve sig en smule (altså os voksne).
  Krydser fingre!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s