Et par ting, jeg bilder mig ind

Jeg fandt dette lille armbånd til en hundredelas og kunne ikke lade være med at købe det. Har haft det på siden og er glad for det på den måde, at jeg flere gange om dagen må kigge på det og ae det.

Jeg bilder mig ind, det ikke er kikset. Underligt nok ville jeg synes det var vildt klammo, hvis jeg, da Smukke Allan og jeg lige havde mødt hinanden, var gået rundt med et A om mit håndled. Havde jeg været 17 ville det muligvis kunne tilgives, men ikke uden at blive arkiveret under ”dårlig teenage-smag”. Men fordi jeg er hundrede år og har været sammen med Smukke Allan i halvtreds år og fordi vi har ti børn sammen (sådan føles det altså), bilder jeg mig ind, det er pisse romantisk, på ”hvor er det egentlig sødt, hun stadig kan lide stodderen så meget, at hun gider rende rundt med hans forbogstav”-måden.

Æj, jeg ved det ikke. Så jeg aer bare videre. Og så ved jeg godt, det kun er til låns. For det kan kun være et spørgsmål om tid, før jeg hænger fast i et eller andet og mister det uden jeg opdager det. Har allerede besluttet mig for IKKE at tolke på det, når det sker.

6 responses to “Et par ting, jeg bilder mig ind

 1. Armbåndet er jo egentlig pæn nok… Det er nok kun den der “ae”-delen du skal hold op med ;0)

 2. Jeg er med 100%! Jeg har en sølvhalskæde, hvor der står Allan i.
  Bare roligt – det er altså ikke din Allan, men min Allan 🙂
  Min teenagetid sluttede for ca. 20 år siden, men min kærlighed til manden min er evig ung, så jeg er glad for halskæden og vil da blæse på, at folk indimellem løfter et øjenbryn.
  PS Jeg er da fristet til lige at høre, hvor du købte dit armbånd?
  Kram fra Gitte

 3. Lidt neurose-agtigt er det at ae ae, men sødt er det nu alligevel. Husk også at ae ham Smukke Allan når han engang kommer hjem, jeg er sikker på, at han ikke syntes det er nok, at du aer hans forbogstav 🙂

  God weekend

 4. Jeg synes det er meget sødt. På den lidt kitchede måde..

 5. Her er vi altså også lidt teenage-kitschede – altså på den permanente måde. Vi har fået tatoveret et hjerte med den andens forbogstav i på højre håndled (den lidt billigere erstatning for vielsesringe, som der ikke lige er råd til foreløbigt). Når jeg viser det til venner og veninder, siger de “neeej, hvor er den sød!”, men jeg kan godt se på dem at de tænker “godt det ikke er på mit håndled!”
  Vi er nu selv ret glade for dem stadig, og så kan man lave sådan en indianer-“UG!”-hilsen til hinanden, haha!
  Så jeg er helt med på bogstav-i-håndledsregion-trenden (for det skal nok blive en trend, vi er bare lidt foran de andre!)

 6. @sholeb: HAHAHAHAHA, jeg har straks lagt aeriet på hylden.

  @gittepigen: Købte det i noget så avantgarde som Accesorize i Frederiksbergcentret (tager det helt køligt med den stavning af butikken, for ved I andre heller ikke kan huske det).

  @mettehauland: Jeg lover at stryge ham over håret mv. Ikke mindst fordi han lige har landet en kæmpe opgave i dag og nu muligvis kan droppe et af sine jobs??! Hej liv jeg ser dig i det fjerne igen!!

  @fru Z: Lige som dit billede? 🙂

  @Mia: Hvor cool. Altså det synes jeg faktisk det er. Ikke hvis I bliver skilt dog, så bliver det sådan noget vi andre snakker om med bedrevidende stemmer: “Ja, det var nok ikke den bedste ide med den tatoo, men det sagde jeg også til dem, altså inde i mig selv selvfølgelig, ja jeg kunne jo aldrig blablabla”. … men tænk hvor fint det bliver når I bliver 80 år og stadig hilser hinanden ugh med rynkede hjerter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s