Leverpostejs-klubben

Sådan her ser min sofa virkelig tit ud. Det er altså seriøst mange leverpostejsfarvede små hoveder samlet på ét sted.

Nejnej, ikke alle er mine. To af dem tilhører overboen, men da vi bor i hus sammen på hippiekonceptet er de lidt mine alligevel. I hvert fald til ulvetimen sætter ind …

9 responses to “Leverpostejs-klubben

 1. Nååå…. Det ser hyggeligt ud! 🙂

 2. Er det mon kindermælkesnitte papir der ligger på ryggen? Så forstår jeg nemlig bedre, at de sidder på række som trip, trap, leverpostej 🙂

 3. Det der får dem til at sidde klistret til sofaen er Lille Nørd. Verdens bedste dope til hyper børn 🙂

  Vi spiser ALDRIG kinder milch schnitte her i huset. Fy da! Nej, det er marcipanbrødspapir. Og det er helt sikkert mit … Men vi er nu også ret gode til at købe den der pakke med fem små Anton Berg marcipanbrød, der er nemlig lige præcis fem og vi er jo lige præcis fem, det er jo MENT TO BE!!

 4. Godt ord igen! 🙂
  Det undrer mig, at jeg ikke kan se, det er Anton Berg, for hos os spiser vi dem nemlig også. I julegave fik jeg blandt andet et kilo af de små brød, og jeg spiste dem altid, når jeg var kommet i seng, for så kunne jeg have dem for mig selv. Men så en dag forbød min kæreste mig at spise flere af dem, fordi jeg vågnede med et ordentligt brød på kinden og under sengen lå papir fra i hvert fald 250 gram fortærret marcipanbrød 🙂 I loovve it!

 5. HAHAHAHAHAHAHAHA, det er fandme heller ikke særlig sexet at vågne op ved siden af en kæreste der har et helt marcipanbrød klistret fast på kinden.

 6. Sandt sandt, men altså han havde sovet på remoten, så han havde det største aftryk af sådan en remote fætter på ryggen. Så hvem mon der grinede sidst men aller højest?
  Åh ville ønske jeg måtte offentliggøre billedet, for det er simpelthen årets scoop. Specielt når han nu arbejder med at udvikle fjernsyn for B&O 🙂

 7. Men det lyder som en hyggelig aften …
  Marcipanbrød og fjernsyn til øjnene bare lukker sig af sig selv.

 8. Dejlig sofa-fuld du har dig der…

 9. Det er da den herligste perlesnor af børn, du har der i sofaen! Jeg vil også have en overbo med små leverpostejhoveder, der kan se hyggelige ud i min sofa!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s