Hold nu for helvede kæft, hvor er jeg pæn!

Som jeg før har pointeret, er søstre ikke sat på jorden, for at pakke tingene pænt ind. Min storesøster, som ellers er et utroligt venligt væsen, giver mig altså nogle verbale flyveskaller ind i mellem, der altid rammer fuldstændig plet. Sikkert fordi hun har kendt mig fra før, jeg kendte mig selv. Og fordi hun brugte de ti første år af vores fælles liv på altid at være minimum ét skridt foran mig (det var før jeg havde fattet, det var muligt, jeg kunne gå til højre, nå hun gik til venstre).

Tjek lige følgende mailudveksling mellem min søster og mig, som handler om nogle pressebilleder, jeg har fået taget til en bog jeg udgiver i Nordnorge lige om lidt. Jeg sendte dem til hende, fordi hun er min storesøster og derfor har pligt til at klappe i hænderne, pifte og blæse balloner op, når jeg viser hende noget, jeg har lavet eller billeder af mig selv. Vedlagt billeder var selvfølgelig et par undskyldninger om at mit ene øje var lidt mærkeligt, at man da vist godt kunne se, jeg havde taget på og den slags. Svaret fra min søster kom prompte:

Hold da helt op. Hvor er du pæn! Men det har jeg jo også altid sagt, du er.

Hvorefter der fulgte et hurtigt svar fra mig om, at det jo ikke er for sjov photoshop er opfundet og jeg valgte billeder mellem de første udkast, så jeg ved de har været igennem en større forvandling og bla blabla. Og fik svar igen som fortjent:

Hold nu for helvede kæft!! Det siger du jo bare så jeg skal gentage, at du er pæn!

Okaysåda. Will keep mouth shot. Desuden er jeg faktisk så fucking pæn på de billeder, at jeg vil skide på, hvor meget photoshop og kropsopstramninger de end har været under.

          

Fotografen hedder Line Thit Klein og jeg kan på alle måder kun anbefale hende, hvis man gerne vil have taget nogle ordentlige billeder. Det er endda lige før, det næsten ikke gør noget, når hun står med kameraet helt oppe i snotten på én. For hun er så sympatisk, hun giver én følelsen af, at de skæve fortænder og armene, ingen ved hvad man skal gøre af, når man samtidig skal smile, er vores fælles problem.

22 responses to “Hold nu for helvede kæft, hvor er jeg pæn!

 1. Du ser bare hamrende godt ud!

  Storesøstre er opfundet til at skælde ud når det er nødvendigt, men være der som en løvinde, når nogle kommer for tæt på 🙂 Hun har ret, din kloge søster, drop forklaringerne! Uanset om de har fjernet et par rynker eller to, eller noget helt andet – så er det jo DIG og det skal du være stolt af!

 2. Helt ærlig Maren, er du og din søster jyder???? Det må i være!!! Din eneste undskyldning er, at dit indlæg kom til min mail boks to gange. På den måde er du helt sikker på, at jeg ser hvor smuk du er! Hvordan kan I “nøjes” med pæn….. du ser stjerne hamrende godt ud, på den hel naturlige og imødekommende måde. Jeg får lyst til at lære dig at kende, og jeg får helt sikker lyst til at læse din bog! INGEN kan se du har født tre børn, og ej heller at du har måtte sælge din volvo og sende alverdens rykkerbreve til alle dem der har “glemt” at betale dine fakture!
  TILLYKKE Maren, med bogen, billederne og med DIG!

 3. Gu fanden er du pæn 😉

 4. Din søster har ret. Klap kaje og vær pæn! Og tillykke med bogen 🙂

 5. Tænk at Norge er så stort et land, at man kan udgive noget, kun i nordnorge… Vildt nok!
  Hvilken bog?

  KH C
  PS: og nå ja, fy for fanden i sgu da, hvor du er hammer lækker!

 6. Du er smuk er du!
  Og jeg ville ønske nogen ville udgive noget af mig der kunne retfærigøre et besøge hos Line Thit.
  KH L

 7. Du ser virkelig godt ud… Bare drop undskyldningerne 🙂

  Må man spørge hvad det koster at blive fotograferet hos hende?

 8. de er flotte. Lækre Maren!

 9. @Katrine: Sig mig har du ikke lært, man ikke bare skal spørge åbent om den slags? Det er jo hemmeligt eller noget, eller også har jeg ikke fået fakturaen endnu, men jeg forventer efter aftale at prisen ligger på cirka 5000 for 3-4 pressebilleder + et bagside billede. Prisen er incl. at få taget noget der føltes som hundrede billeder, redigering – og både i farve og s/h.

  @Line: Jeg har sgu også bare gået og trippet for at jeg skulle have taget nye pressebilleder til et eller andet. Tror faktisk allerede jeg spurgte hende mens jeg tegnede på bogen, bare for at være sikker på, det blev hende.

  @Christine G: En samisk satirebog. Tegneserie. Og den udkommer jo så heller ikke i så mange eksemplarer, siden nordnorge er vores primære målgruppe. Sydnorge er pisse ligeglade med samer. Faktisk er alle der ikke er samer selv, ret ligeglade med samer;)

 10. Det ligner jo så ikke dig længere, så hvad er pointen?

  Kan anbefal photoshopdisasters.blogspot.com for øvrigt.

  uden sammenligning.

 11. Hvad fanden “Relevans”, sidder du der og siger, jeg ikke er pæn?
  Smiley!

 12. Det er jo det indre der tæller ;o).

  Så længe du ikke er photoshoppet 30 år yngre ligesom Villy Søvndal eller Lille fede Lars Løkke Rasmussen.

  Det er nogle fine bedler.

 13. Kun ti år yngre. Og har fået en meget pænere hud. Altså, det er ikke fordi jeg har acne til hverdag, jeg er bare ikke lige shiny på jeg-drikker-hundrede-agurke-smoothie-i-timen-måden, som billederne påstår.

 14. Jeg vil gerne lige have lov til at sige, at jeg synes er du vildt køn! Jeg så dig i “Sådan er mødre” her forleden, og hvor meget photoshop kan der lige være brugt i en tv-udsendelse? 😉
  Meget, måske? Jeg aner intet om det, men jeg ved, at du så skideskøn ud! Pænere end hér, faktisk. Som i; helt vildt pæn (og charmerende).

 15. Altså, overhovedet ikke noget der vedrører dine vildt flotte billeder kære Maren – men jeg anbefaler det til hvem som helst og hvor som helst. Enhver der har et tomrum i kalenderen på tirsdag kl. 19… Imperial viser Jacob Holdts fuldstændigt fantastiske diasshow AMERIKANSKE BILLEDER.
  Ønsker du et gribende indblik i menneskelig storhed, skønhed og skam, så find babysitteren frem, eller tag ungerne med, hvis de er oppe i teenageårene.

 16. Maren!
  Jeg har lige læst hele din blog igennem efter et have set dit gæsteindlæg på stinestregen. Og nøøøøj hvor skriver du godt! så godt at jeg ikke har kunnet slippe din blog, selvom jeg er meget meget travl medicinstuderende med forestående meget meget vigtig eksamen. Jeg har ikke selv børn, så jeg fatter slet ikke hvordan det er at være dig og skulle jonglere rundt med hele tre af slagsen (TRE!!!!), men alligevel kan du få mig til at både græde og falde ned af stolen af grin. OG TAK FOR DET!
  Det trængte jeg til

 17. Og hvor er du da også bare pisse lækker for øvrigt!

 18. Kære Maren,
  Tak for alle dine indlæg, som jeg med stor fornøjelse, og ofte også store grin, læser.
  Benytter lige lejligheden til at slå et slag for Line Thit Klein også. Hun er både sød og dygtig (hendes mor må være stolt af hende). Synes tihvertifælde også hun er en stjerne.
  Go weekend kh Katrine Axholm

 19. Jamen du er da PÆN. med stort.
  hvordan kan du være i tvivl.

  Jeg har aldrig lyttet til mine søskende. for jeg var jo en efternøler. og sådan nogle skal kanøfles.. At jeg så har fødselsdag TO dage før Jul, gjorde det jo ikke bedre. for så skulle jeg jo forkæles – i min barndom føltes som om jeg ikke havde fødselsdag overhovedet.. for de andre havde jo deres midt på året.

  Ronaldo

 20. Bettina Steen Schöer

  Flotte fotos – og sikke en talje 😉 man kan sgu´ da ikke se du, at du har født 3 børn. God weekend.

 21. Det hedder “dilutetool” Bettina.

  Nej nu stopper jeg 😀

 22. Stine Christensen

  Jeg læser din blog når jeg kan komme til det og elsker den!

  Jeg er simpelthen nødt til at fortælle dig at du bare har de flotteste blå øjne!
  Du burde få 15 børn så du kan sikre dig, dine smukke gener går vel videre.
  Personligt har mind mands brune øjne desværre overdøvet mine blå totalt…hurra for arvelighedslæren. 🙂

  /Stine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s