Wow!

Det er fuldstændig som at se mig og Smukke Allan i vigør …  

Seriøst, de er jo mind blowing dygtige!

8 responses to “Wow!

 1. VIGØR! Et af mine yndlingsbolcheord! Jeg synes stadig det er fantastisk, at de har et vigørcenter i Skodsborg 🙂
  Og sikke en tillid hun viser ham. Det er jo sindsygt, hvordan hans timing og styrke har konsekvenser for hende stakkels hovede der ellers ville blive smadret ned i gulvet. Hende selv kan hun jo kontrollere, men ikke ham. Fantastisk!

 2. Når jeg ser sådan noget er det, at jeg fortryder, jeg ikke var mere seriøs omkring dansen, da jeg var yngre – det var lige netop sådan noget, jeg kunne tænke mig at lave 😀

  Og det mest mindblowing ved det er kombinationen: Hun er så usandsynligt udtryksfuld og teknisk sublim i sin dans SAMTIDIG med, at hun er en fantastisk akrobat!!!

 3. Ja, hold da op. Og fed musik de danser til.

 4. Det er en smuk historie de fortæller 🙂

 5. Jeg ser dig tydeligt i det der Maren. Helt tydeligt.

 6. Enig med Annamette.

  Og så lige noget andet: er det kun på min mac, at overskrifterne til indlæggene ikke helt passer ind i designet? Det har de faktisk ikke gjort siden du havde nogle problemer med noget med noget kodning eller noget … De er blå, den der standard links-blå. Og store. Og i Times New Roman vist nok. Skal det se sådan ud?

 7. @Maja. NEJ, det skal da overhovedet ikke se sådan ud. Og sådan ser det ikke ud hos mig. Må have fat i en Mac, så jeg kan se om der er et eller andet i vejen. Tak skal du have.

 8. Havde lige planlagt at sende dig et screenshot via mail, hvis nu du sendte mig din mailadresse. Men har nu opdaget, at jeg ikke kan finde ud at lave screenshot på min Mac – heller ikke selvom jeg har den rette genvej … Men – spørger gerne en ekspert om hjælp, hvis du vil have et screenshot. Så skal jeg nok finde ud af det 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s