Et par matte ord

Det gik fint nok, foredraget i går. Og efterlod mig træt og tung. Præcis så træt, at jeg glemte at sætte mit ur til at vække os her til morgen. Mine børn er syvsovere, så blev først vækket halv otte af Kamille, der stod fuldt påklædt og ville høre om hun ikke snart skulle i skole. Jo, for helvede! Op og af sted. Og tilbage igen til et hjem, der alt for tydeligt bærer præg af, at jeg har været syg hele september og at Smukke Allan har arbejdetarbejdetarbejdet. Jeg vil vove at påstå, at der ikke er én eneste ting, vi ejer, der ligger på sin plads, eller bare et hensigtsmæssigt sted. Motherfucker, her er rodet. Og klamt.

Men nu! Ja, nu starter et nyt liv. Et liv, hvor Smukke Allan kun har ét job og jeg har en partner at dele hjemmets pligter, glæder, koks og kaos med. Jeg glæder mig helt vildt og har feberagtige forestillinger om, at vi nu bliver sådan nogen, der tager i svømmehallen med vores børn. Eller på zoologisk museum. Eller spiller spil. Åh ja, vi er nu også sådan nogen, der sidder sammen hele familien og tegner tegninger og spørger om man lige må låne den lyserøde tusch. Og det må man godt. For nu bliver vi alle så afslappede i sind og krop, at der ikke sidder en lille fem-årig krakiler og påstår, at der ikke er andre, der må bruge hendes yndlingsfarve.

Det bliver så godt alt sammen. Altså når nogen får skovlet ud i stuerne, købt noget mad og de andre fire milliarder ting, vi er bagud med efter den her fuldstændig groteske periode. Eneste problem er, at jeg har følelsen af, jeg nok bliver nødt til at sove i et halvt år, før jeg kan overskue så meget som at fjerne en eneste krumme …

3 responses to “Et par matte ord

  1. SOV! Sov for guds (og din egen) skyld. Man fortryder det altid bagefter, når man har lavet en jamen-jeg-kan-godt-lige-ordne-ordne-ordne først og så sove bagefter. Så er det først, man begynder at tude, når resten af familien skændes om lyserød… sårn er det i hvert fald hjemme hos os. Søvn gør det markant nemmere at leve med rod. Ikke-rod gør det ikke markant nemmere at leve uden søvn.

  2. Bare du vågner inden foråret 🙂

  3. Sov sødt lille Maren og visselul …. tralllaaaallaaallaaaaaaallaaaaa
    Om det er i dag, i morgen eller i næste uge rodet får en omgang, det er jo ligemeget!
    Sov godt du skønne væsen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s