Trussetyv med bagstress

OPDATERING PÅ TRUSSEMYSTERIET:

Tak for jeres forslag til, hvor mine trusser kan være. Jeg kan nu give jer følgende opdatering:

Kommode, tjek.
Seng, tjek.
Hylde i suspekt skab, tjek.
Køleskab, tjek.
Dynebetræk, tjek.
Myntes trusseskuffe, bingo!

Jeg tænker nogen burde opdateres på, hvilken slags trusser vores femårige bruger. Eller også er det mig, der skal revurdere hvilke slags underbusker, jeg render rundt i …

Trussetyv med bagstress

Jeg kan ikke finde mine trusser. (Det er når jeg skriver sætninger som denne, jeg pludselig forstår hvad alle dem, der mener, jeg deler for meget ud af mit liv, egentlig snakker om). Men det kan jeg altså ikke. Jeg havde vasket dem alle. Jamen, bare sådan noget med at putte dem ind i vaskemaskinen, hælde sæbe i, tænde og bagefter hænge dem sirligt op ved siden af hinanden på vasketøjstativet. Og nu er de så væk.

Som jeg beskrev i går, har vi det sidste halve år løbet i hælene på hverdagen, hvilket betyder, at vores hjem har vendt vrangen ud på sig selv. Så jeg har fuld forståelse for, at alt forsvinder hele tiden, men altså 25 par trusser?

Muligvis har jeg en hemmelig beundrer, der er brudt ind i mit hjem og har stjålet dem alle sammen. Og som nu ligger og hvæsser øksen, mens han hengivent snuser til mine blonder. Eller også, som kedeligt nok er væsentlig mere plausibelt, er der nogen, der har flået dem alle af, fordi han skulle hænge sit eget tøj op og derfor har lagt dem et eller andet top-underligt sted. Sådan et sted, hvor kun mænd synes det er logisk at lægge en flok underrør. Desværre lider nogens hjerne så meget af bagstress, at han ikke har den fjerneste erindring om at have gjort noget i den retning. Men jeg ved bare bedre. Jeg ved, han har gjort det. Det kan jeg så sidde her i bar røv og murre lidt over.

14 responses to “Trussetyv med bagstress

 1. Har I ikke en gang hvor der står en kommode eller noget, og som er sådan et sted hvor der altid ligger alt muligt? Tør vædde..njarr…, okay ikke vædde med at de ligger der!

 2. Hvad med din seng? Altså ovenpå sengetøj og udsovet dyne og det hele? Der møder jeg altid mit vasketøj hvis jeg har bedt min mand om at tømme tumleren. Så kan jeg så stå med lorten når jeg skal sove…

 3. Og den tredje mulighed: Yngstebarnet har af egen drift hjulpet med oprydningen og lagt dem på en lav hylde i et suspekt skab. Det sker hos os. Løsningen er noget med at kravle rundt i huset på alle fire og forsøge at tænke som en to-årig…

 4. Pantyfree friday så 😉
  25 par trusser. Der bliver vasket særskilt. Og hængt op. Jeg er sgu imponeret! Glæder mig til at høre hvor du finder dem. Har du kigget i køleskabet?
  Kh Anja

 5. har du kigget i de dynebetræk, du har vasket underbørgerne med? jeg finder tit sokker og undertøj krøllet sammen i et hjørne af det rene sengetøj, når jeg en sjælden gang får en raptus med, at nu skal der skiftes sengetøj.
  /line

 6. Undskyld! Jeg har taget dem. Men det er bare fordi de var de eneste jeg kunne finde i dit rodede hjem, og jeg måtte bare eje noget af dig. Jeg er vild med dig ( er det underligt at skrive?) så jeg har syet et tæppe af dine trusser. BTW virkelig fedt at du bruger sloggi med ben, for tæppet er meget større end det tæppe jeg har lavet af Anni Fønsbys trus’letter!

 7. Jeg tænker bare, at det ski da er godt, at du har fået kontor hjemme 🙂
  Måske “nogen” har gjort det med vilje, nu han kun har ét arbejde! Fnis.

 8. Gør da gengæld. Hug hans. Problemet er bare, at han vel først opdager det om en uges tid.. ;D

 9. Mysteriet er ikke større end som så. Der findes noget der hedder vaskenisser. De kan godt finde på at tage trusser… For det meste nøjes de dog med et par enkelte ikke matchende strømper, så man altid mangler en makker.

 10. Du skriver på en fed måde. Måske ikke et toprelevant emne, men du gør det levende. Fedt.

 11. Ok, godt så – er misundelig på den utrolig lille po-po, du må rende rundt med, siden nogen overhovedet kan forveksle dine trusser med en 5-årigs.

  /line

 12. Ha ha … det var faktisk ret morsomt :-). Men ja, nogen burde overveje trussesituationen…

  God søndag til jer alle – nu med trusser 🙂
  Linda

 13. Trussetillykke, siger jeg bare!
  Vil bare lige komme med et fif, som de bruger herremeget henne i journalistbranchen – har jeg set. Du skulle da skrive den sidste krølle på historien med gul baggrund – og noget “breaking news” ud over det hele!
  Og er ellers helt på linje med Line. Pænt misundelig på den lille røv du må rende rundt med. 🙂

 14. Pingback: Bryster Bryster Bryster | Marens Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s