Vind fine sager til din indre husmor-goth!

Kamille, min ældste datter på otte år, har et brændende ønske om at få pink hår (den historie tager vi lige en anden dag, ikk’?). Og som den kompromissøgende mor jeg er (den tager vi også den dag, vi tager det andet) er jeg gået med til, at hun får pink hair extensions. Altså sådan nogle man klipser fast og tager af igen om aftenen. Derfor har vi surfet lidt rundt på nettet for at finde dem – og faldt over Madame LePinks butik.

Jeg siger jer, det er den fedeste butik, jeg nogensinde har set. Og der er intet, jeg gentager INTET af det, jeg kan bruge. Desværre. Men min indre goth vrider og vender sig og har lyst til at være sådan én, der går med det hele. Smukke Allan har grint højt af mig, for jeg har (altså helt seriøst) foreslået om jeg ikke bare kunne gå med en lille bitte smule pink pels i støvlekanten. Eller kunne de her ikke gøre det ud for en benvarmer, som jeg jo alligevel går med hele vinteren?!

Jeg kunne se han blev bekymret, for han var henne og have fat i min arm og sige: Maren, du køber altså ikke noget af det. Du er for gammel, hører du!

Er du virkelig sikker, spurgte jeg, kan jeg ikke bare gå med den enkleste klap for øjet, hun har?

 

Jamen tjek da lige butikken ud, hun har jo over 10 forskellige klappe man kan sætte for sit øje. Hold kæft hvor gad jeg bare godt være sådan én, der gik med klap for øjet og ikke med leverpostej i hestehale, Levis 501 og en grå t-shirt. Bevares den er da stram min t-shirt, men man skal ikke være mange sekunder inde på Madame LePink’s hjemmeside før det går op for én, at der ikke er meget carpe diem over ens tøj.

Lod jeg min indre goth komme frem, skulle jeg have sådan en spider-sag om min hals.

Og de dage, hvor jeg ikke havde klap for øjet, når jeg hentede nede i børnehaven, så smuttet jeg da lige i en gasmaske i stedet.

Bliver det for meget, hvis jeg også har hat til?

Jeg ved godt jeg sagde, der ikke var noget af det, jeg kunne bruge, men overvejer nu alligevel at købe disse handsker (Smukke Allan griner stadig af mig, men jeg skal vise ham jeg er fucking goth, skal jeg. I hvert fald på den ene hånd).

Også selv om jeg egentlig helst vil have disse, så tror jeg de kan blive lidt besværligt når jeg står med fire nettoposer og en sut, der skal fiskes op af lommen.

 

Vind godter fra Madame LePink

Jeg kender ikke Madame LePink, men jeg er helt sikker på hun, trods nitter og gasmaske, er et usædvanligt flinkt menneske, for hun har straks kastet en goodiebag efter en heldig læser på min blog. Hun har lovet at tone indholdet ned til husmor-niveau. Det er jo alligevel ikke hver dag vi går med klap for øjet og edderkoppespind i håret. Så hun har fundet lidt makeup, hårgejl, spænder, neglelak, eyedust, armbånd, facediamonds og andet spændende til os.

Om ikke andet kan man jo kaste det efter en begejstret teenager (eller i mit tilfælde en otteårig). Smid en kommentar, så undlader jeg at falde for fristelsen selv at snuppe det – og trækker lod blandt jer om præcis en uge.

Du kan i øvrigt også følge hende på facebook, hvor hun ofte også har præmier på højkant.

49 responses to “Vind fine sager til din indre husmor-goth!

 1. Nøøøj, jeg gad allerbedst have den lyserøde paryk fra billedet med den der hals-thingy. Nej, allerbedst ville jeg se dig springe ud som goth 😀 Du kan altid kalde det et Halloween-kostume?

 2. det er da fedt og kreativt! jeg vil super gerne deltage!

 3. Altså Maren, min søde 8-årige (wannebe 17) ville da også ELSKE den goodiebag, og hun har altså fødselsdag lige om lidt, så ville jeg ikke bare være super-mor nr. 1 hvis jeg vandt den til hende? 🙂

 4. Ydrks for pokker! Jeg viser den side til min mor, og får hende til at indrømme at så slemt var det heller ikke at jeg skar hul i alle mine jeans og skrev The Cure på alting da jeg var yngre. Hun var aldrig kommet sig over det hvis jeg havde gået med klap for øjet.

  Men My God hvor gad jeg godt vinde den pakke, vi skal holde halloween fest for min søns klasse, og det kunne være fantastisk for en gangs skyld ikke bare at være en ond heks. Nu kunne jeg være en art syret Hallo Kitty Goth Chick i stedet for.

 5. Når nu du deltog i min give away, så vil jeg helt vildt også gerne deltage i din 🙂
  Med en fortid som bigtimegothagtig “punkflipper” i firserne, så ved jeg nok noget om at gå i sort. Som man siger. Jeg er gået væk fra nitter, har endda været et smut omkring en enkelt plisseret nederdel, i et meget forvirret hjørne af halvfemserne. Men inderst inde er jeg stadig mest til sort neglelak. Og alt det der..

 6. Hver dag ville være en fest, hvis man var goth. Det er jeg sikker på.
  Det er jeg så ikke. Men jeg kender faktisk nogle voksne, seriøse mennesker med fine uddannelser og alt det der, der er. I weekenden. Eller måske ikke helt out-there goth, men sort med sort på. Og langt hår. Og såen….
  Så send gerne julegave!

 7. Jeg vil vildt gerne være med og har faktisk været ret fast gæst til såkaldte goth-fester i ganske mange år efterhånden 🙂 Og det altså uden sort- eller pinkfarvet hår 😉

  Kh. Mirjam

 8. DANG! Det er smukt. Jeg ville logre, hvis jeg havde en hale, men jeg er 38 og haleløs, professionel på jakke- og skjortemåden når jeg er på arbejde og bestemt ikke når jeg har fri. Jeg har altid et eller andet braller, goth, disco, plastikværk på. Helst det hele samtidig, men til de store møder med de store kunder og de store mænd kan det godt være, at det kun er mit undertøj, har dødningehoveder.
  Helt goth bliver jeg (heldigvis) aldrig typen, der er. Men jeg kan godt kaste et par heavy-horn fra tid til anden (og derfor vil jeg seriøst gerne vinde hello kitty-dimserne!).

 9. Så kult! Jeg skulle gjerne vært den heldige vinner ;o)

 10. Jeg var en smule goth da jeg var yngre. Havde ihvert fald noget med pig-armbånd og halsbånd. Samt forrevne handsker på hænderne.

 11. Altså Maren – jeg er sikker på du ville være den perfekte Goth… Alternativt kan du jo altid blive Lolita Goth!! Tjek fx hende her: http://ribbonlicious.blogspot.com/

  Jeg må jo indrømme at jeg kan lide alle tingene i goodiebag’en… har heller ingen tween at gemme mig bag, så det ville være til mig selv, hvis jeg vandt! ;o)

  Hav en dejlig dag…

 12. Den hakkede lige min kommentar midt over.
  Jeg vil da meget gerne deltage.

 13. I’m in! Jeg er sikker på, at Olivia på tre år og mor på 34 kan få nogle festlige timer med den goodiebag … :o)

 14. Tak for et skønt grin 😉

  Min indre goth kan også se det fine i nogen af tingene, men tvivler på jeg har rigtig brug for det 😉 jeg syntes dog den fine fine pakle er skøn – den gad jeg godt vinde 🙂

 15. Jeanette Hjort

  Rart at andre falder over Madame LePink, hun har ordnet mit fine hår i et stykke tid nu. Love it! (Jeg udlevere ikke min pinke-hårdrøm, men “kun” ønsket om dress’s)
  Jeg har tit overvejet at købe noget makeup og forskellige andre ting med, meeeen har aldrig kunne beslutte mig. Der er jo en masse fine ting!
  Jeg ville elske den goodiebag! ❤

 16. Bliver man nogensinde for gammel til at elske dims og glimmer?! Måske kan datteren få Hello Kitty hårspænderne, men jeg beholder resten – hvis jeg altså vinder…

 17. Først tænkte jeg, “Ej Maren, hvorfor det?” Det er da slet ikke sejt, uf øv. Men så surfede jeg lidt rundt på hjemmesiden, og det er den der gør det. Det er den der gir en lyst til at eje det hele, og gå med det. Så nu er jeg med på vognen Maren.

 18. Mon ikke man kan dele med sine døtre, hvis man er den heldige vinder – de skal jo ikke have lov til at få det hele….

 19. Uh, uh – jeg vil så gerne vinde det!!! Jeg er goth. Eller noget. Jeg elsker i hvert fald det hele!

 20. Er du sindssyg, jeg ku’ godt bruge sådan en goodiebag til at krudte mit hærgede barselslook op!!!

 21. Jeg havde pink hår, da jeg var 28. Det var sådan set fint nok. Bonus: Når man har pink hår, er man sikker på, det er dérfor, folk kigger. Man når aldrig at tænke, om man nu har noget i næsen, om ens bukser er for stramme eller man har glemt nederdelen i strømpebuksen. Fabelhaft!

 22. Vil meget meget gerne deltage – om ikke andet på min datters vejne ;-)…

 23. Hvor er det sjovt, at du sukker efter alle de ting 😀
  Jeg selv har mere en indre punk-type, og sukker tit efter at være teenager igen, så man kunne “tillade” sig at gå med alt det sjove tøj… og alle de piercinger… Nåmn præmien vil jeg gerne vinde! 🙂 Den ser spændende ud.

 24. Jeg opdagede i onsdags, da pigerne havde fødselsdag, at der faktisk bor to prinsesser i mine ellers meget lidt forfængelige børn. En af mine veninder gav dem diademer og prinsessesko…til stor ærgrelse for min mand 😀

  De vil sikkert blive ekstatiske når vi sidder ved køkkenbordet, hvor vi normalt tegner og maler, og der i stedet for farveblyanter er sminke og hårdimser, så de kan blive sminket til små gothprinsesser sammen med mor!!!

 25. Og Maren, de der handsker…dem skal du da bare ha’!!!

 26. Min datter på 11 får lov til at leve alle sine goth/punk drømme ud når hun skal til fest, så duller vi hende op med pigarmbånd og rød spray i håret der selvfølgelig er tuperet – og mor Ælsker det 🙂 husker tydeligt da jeg gik med pighalsbånd (!) og mit højeste ønske var en hanekam, men æv jeg turde ikke leve det ud og nu passer det ligesom ikke ind i jurist verdenen…. Ville SÅ gerne vinde den pakke!

 27. Jaaaaaa, for fanden! Det kunne da lige pifte sådan et træt efterårs-look op 🙂

 28. Århhh jeg har ingen døtre… men…altså…jeg har da et par drenge? 🙂

  Sikker på at Andreas vil ælsge at blive stylet lidt…
  Eller noget…

 29. Åh, du godeste – det er lige noget for mig. Selv klidmostre har en indre goth (og en prinsesse – eller muligvis en kombi). Hvor ville det pynte 🙂

 30. Haha, hvor er det super fint – på den goth-agtige måde!
  Nice! Lige til at starte weekenden med et smil 🙂

  Hilsner fra
  Hanne

 31. Jeg kan med det samme høre Adam Duvå Hall sige: “Så’ det goth”

 32. Aaaaaiiiiiiii, hvor skønt. Gotta have it!!! 🙂

 33. Fantastisk – er lige det jeg husker fra storedattertid – ville være fab at kunne give videre til storebarnebarn på 16 – Nicka vil elske det.

 34. Altså jeg synes nu den lille hat på hovedet er sejt:-)
  Men ville også elske det andet:-)

 35. Helt klart en goodie bag jeg gerne vil have fingrene i!

 36. De der røde kugle ting, er det hårelastikker? For dem gad jeg herregodt at vinde.
  Har en sær fetich med håraccessories 🙂

 37. Hahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaa.
  Af hjertet tak for det indlæg Maren.

 38. My words exactly! Sidder i samme problem som dig. Godt nok er jeg ikke husmor, men jeg kan afsløre, at man også falder en smule uden for mængden når man som jurastuderende tropper op på studiet med tung sort eyeliner, hullede bukser, piercinger og tatoveringer. Det passer ligesom ikke rigtig ind sammen med de små spadseredragter og hunde i håndtasker. Temmelig nitten alligevel. Anyways, du har nogle super fede kommentarer – jeg skrald grinede og kunne 100 % sætte mig ind i din situation 🙂 Thumbs up her fra!

 39. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAA
  Glemte lige at skrive, jeg hopper over konkurrencen.
  Er på ingen måde værdig……

 40. Jeps, den napper jeg. Kan jo altid dække mig ind under det er min datters 😉

 41. Wow hvor er det nogle lækre tin! Falske øjnvipper er for ALLE!

 42. Fantastisk præmie!
  Den goodiebag MÅ jeg bare vinde…

 43. Hold nu kæft det er em sjov give-away. Den der med at krydse fingre for at vinde – en er jeg med på 🙂 Ku jo krydse fingre for at der er lidt pink gejl til rollatoren 🙂

 44. Cool stuff! Det kunne nok pynte lidt på gamle kedelig-Karla her – ellers er der jo Blondinen på 4, som er stor Hannah Montana-fan, hvilket jo godt nok er rimelig anti-Goth… Men vi elsker pynte-gejl og tøse-skrammel, så: count us in, competition wise!

 45. Jeg syn’s noget af det fedeste er det der orange hår. Kender en pige, som har lilla hår – og det rykker SÅ meget i min indre teenager efter endelig at få det blå hår, som jeg gerne ville, men alligevel ikke turde få, da jeg var omkring 16 og boede i mikro by….. 30 år og præst – er det for sent?!

 46. Jeg synes du skal få støvler med pink pelskant! 🙂 Det er jo bare en lille, ufarlig detalje og det ville helt sikkert få dig til at smile hver gang du har dem på. Og så må Smukke Allan lige spænde hjelmen 😉

  Uanset, så vil jeg også gerne være med i din fine lodtrækning.

 47. Det MÅ jeg have … og eventuelt dele med min 15-årige datter.
  Vi deler jo alt i forvejen – dvs. jeg køber det og hun bruger det 😀

 48. Eej, hvor fantastisk.
  Det er ikke en uge siden jeg fandt på, at der så absolut måtte være noget der hed Chabby Goth. Altså sådan ligesom Chabby chick. Lidt slidt og goth i kanterne, men ellers romantisk husmor stil.
  Jeg har nemlig også en indre Goth, der bare dåner i de der butikker, men har indset at ud over mine tatovringer, sort neglelak på tæerne, og spænder med dødningehoveder og søde prikker, så blir der bare set for skævt til det i lille Fredericia, hvis jeg trækker i fiskenet, min laknederdel, og korsettet, (som min gravide mave for længst har givet op overfor alligevel.) SUK

  Sarah

 49. Er lige faldet over din blog, og synes at selvom mine børn er store (7 og 12)godt jeg kan genkende vinterstøvle-mareridtet. Har lige brugt 3 dage på 2 par støvler………og det lykkedes til alles tilfredstillelse – næsten. Håber derfor at kunne opmuntre med lidt fantastiske ting fra Madame LePink. Det virker helt sikkert til alle aldersklasse inkl. den 41-årige 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s