Call me overfladisk

Call me overfladisk, men jeg synes faktisk, at det er mega nederen, når man har forelsket sig i en sang og har hørt den hundrede gange, synes ham sangeren bare lyder totalt hot og han skulle da ikke springe over min seng mange gange – og man så finder ud af, at han ser sådan her ud:

8 responses to “Call me overfladisk

 1. Don’t judge a book by its cover – blah blah blah. Så ja: Det er sgu lidt nederen. Måske skulle manden skifte til et pladeselskab, der har råd til en (ordentlig) stylist?

 2. Aiiijh, han ser faktisk ud som om han stadig bor hjemme, og nogen lige er braset ind på hans værelse, og taget billedet. Og hvad ER det han har i hånden?! Gustent.

 3. HAHAHAHAHA, havde slet ikke set det med hånden. Det gør det bestemt ikke bedre. HAHAHA!

 4. Du kan da bare insistere på at have sådan en maske på. Jeg er sikker på, at det er der din indre Goth kan komme ud! Så skal du bare bede ham synge og du har glemt den gustne hvide penisfinger han holder så hårdt om 😉

 5. Ha ha ha den der med hånden havde jeg heller ikke lige luret….
  men ja han ser godt nok lidt blød og betuttet ud!
  nærmest som om han lige er blevet taget på fersk gerning, i et noget skummelt ACT!

 6. Geeeeess …. og googler man billeder af ham, bliver det bestemt ikke til det bedre …. havde lidt håbet at det bare var et dårligt cover …. men nej!

 7. Så må de damer gerne liiige tænke hvad de sender i omløb! Her ligger man i sin seng og tjekker dagens blog(s) og op kommer billeder som, ja hvad skal jeg lige sige……? De er fandme ikke befordrende for nattesøvnen. Hvad er det dog der sker for den unge mand? Han ligner jo stedse en kanin det er fanget af en bils lygter midt nat.

 8. @Spunky: Grinte i fem minutte af det billede. Men i det mindste har han ikke en pik i hånden der. Muligvis bare fordi man ikke kan se hans hånd på billedet.

  @Margrethe: Fatter ikke hvad der sker for det billede. Tænk, de har jo alligevel taget en masse billeder af ham – og er så blevet enige om, at dette alligevel er det bedste. Og han har stået om morgenen og tænkt “uha jeg skal fotograferes i dag til mit pladecover, what to wear what to wear … åh, ved du hvad, jeg tager sgu den sennepsfarvede fleece på, den holder altid”.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s