Oprydningsudsalg: KØB MINE BØGER

I et anfald af oprydningsfeber, holder jeg bog-loppis over mine egne bøger, hvor jeg sælger dem til halv pris i forhold til boghandlerne. Jeg har ikke så mange af hver, men nok til at jeg bliver hysterisk over at snuble over kassen fire gange om dagen. Så hvis du er interesseret, slå straks til og send mig en mail på maren@marenuthaug.dk

Priserne er excl. porto, men jeg lover at sende dem så billigt som muligt. Alternativt kan man komme og hente sin bog, hvor jeg bor – på Frederiksberg.

Bøger til salg:

 

BOGSALGET ER SLUT – DER ER UDSOLGT PÅ ALLE HYLDER 

 

16 responses to “Oprydningsudsalg: KØB MINE BØGER

 1. Nå det er dig der har skrevet overlevelsesguiden! Synes nok der var noget bekendt med din blog og den bog, skrivemåden, humoren.
  I hvert fald, tak for en masse gode grin. Ville ønske jeg havde fået den mens Loa var baby, men den er bestemt også værd at læse når baby er blevet til stor pige på 4år 😀

 2. Jeg er klart på ‘100 hemmeligheder’ – det var vist uddrag fra den, jeg læste som klumme i et mødreblad og pludselig fik jeg ikke så dårlig samvittighed over, at mindsten blev underholdt af Teletubbies og andet larmende så længe, det kunne lade sig gøre under barslen. Og efter en hurtig dgs’er kan jeg se, at du bor tæt på sønnens børnehave, så jeg kan endda spare portoen! Succes! Vi kan måske lige aftale nærmere – min mail er mhh@holbing.dk.

 3. Kæreste søde sjove Maren
  Jeg fik mange brugbare tips ud af “Overlevelsesguiden”, bl.a. ideen med popcorn på gulvet …
  For at par uger siden samlede jeg info sammen til et nyt projekt og faldt pladask i din blog! Det tog godt nok et stykke tid men jeg blev mægtig glad (-:
  Snart får jeg nemlig brug for din hjælp til et nyt projekt, håber det kan lade sig gøre. Men det er stadigvæk meget hemmeligt da konceptet ikke er helt klart endnu. Og i øvrigt blev mit projekt blev færdigt og meget smuk (-:
  Sender knus, Stine

 4. Jeg vil gerne købe 100 hemmeligheder om at være mor.
  Jeg sender en mail senere, når jeg ikke har 3 feriedrenge om benene…

 5. @Hanne, De 100 Hemmeligheder er der desværre ikke flere af 😦

 6. Hej Maren
  Har du modtaget min mail i går? Ang 2 stk. 100 hemmeligheder og 1 stk. overlevelsesguide? Jeg kan jo se, at den ene nu er udsolgt – men jeg var pænt hurtig på tasterne og vil derfor bare lige høre, om jeg var hurtig nok;o)
  Kh LouiseH

 7. @Louise. Der er lagt to til side til dig i går. Har lige sendt dig en mail.

 8. God timing, lige inden børnepengene kommer 😉

 9. @Anne Lotte: Gud ja!!! Du siger noget. Hm, gad vide om jeg har noget mere, jeg kan prøve at prakke jer på her på bloggen 😉

 10. Maren, undskyld at jeg åbenbart er hende med den besværlige mail – men jeg har ikke modtaget noget… Vil du prøve igen? L_hjerrild_Dk@yahoo.com – mange tak!

 11. ÅH, jeg vidste jeg ikke havde adminstratorisk talent til det her. Det var LISE der havde bestilt to i går og som jeg lagde to til side til ganske tidligt på dagen. Jeg har IKKE fået en mail fra dig. Har ledt og ledt nu. ÅH NEJ! Og nu er de jo væk alle sammen!! Vil du have to Overlevelsguide til samme pris i stedet? Eller bare få dem gratis, eller have mine to katte eller Anemone eller hvad som helst for at dække hen over fadæsen? (Men jeg har virkelig ikke fået nogen mail fra dig??!)

 12. Hej Maren,

  Vil gerne købe et eksemplar af dem alle 3 🙂
  kh Mette

 13. @Mette h. Dejligt – smider du mig lige din adresse på maren@marenuthaug.dk ?

 14. @Maren…
  Den her bøf tilhører mig selv – sorry sorry sorry (godt man ikke kan blokere folk på en blog, fordi så var jeg blacklisted)… Jeg er åbenbart en stavemongol, men fik seriøst ikke en fejlmeddelelse i første omgang, så jeg opdagede det ikke! Jeg har sendt dig en mail – som er gået igennem….

 15. Hej Maren
  Jeg vil gerne købe et eksemplar af hver bog.
  Louise

 16. @Louise E
  Smukt, sender du mig din adresse på maren@marenuthaug.dk ?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s