VINDER

Det var meningen, jeg ville skrive alle jeres numre op og trække lod på helt gammeldags vis. Men Smukke Allan og jeg røg på en meget hed date i går, som startede tidligere end vi havde regnet med – og sluttede langt senere. Så jeg blev lidt distraheret i mine gode intentioner.

Fordi min mand er så psykopatisk lækker, sød og lækker og sjov og lækker og har en usædvanlig god røv i de bukser, har jeg valgt at vinderen skal være indlæg nummer 28, fordi det er hans lykketal. Derfor, tillykke til MARIANNE. Sender du mig din adresse på maren@marenuthaug.dk, så får du Madame LePinks lækre goth-giveaway. Så kan du blive chabby-goth som Sarah skriver. Og i øvrigt tak for alle jeres kommentarer – glad for at jeg ikke er alene med undertrykte goth-cravings.

PS. Anne T, jeg synes IKKE det er for sent at få pink hår bare fordi du er en smule præst, tredive og ting.

4 responses to “VINDER

  1. Tillykke til vinderen, må se om man kan ramme #28 næste gang 🙂

  2. Man ved aldrig hvad the lucky number er. Hvem ved, måske er Smukke Allan en giga nar præcis i dagene op til næste lodtrækning – og vindertallet er derfor det antalt gange jeg har lyst til at sparke ham i kuglerne … 😉

  3. 😀 Tak for opmuntringen/opfordringen, Maren. Kan se, at Madame le Pink måske er min redning: Hun har blå clip ons! Så kan jeg ha’ blåt hår de dage jeg er modig og lade være de dage jeg er for tam. Hmm ….

  4. Hurraaaaaaaa!!

    Mail er sendt og Andreas er varsomt forberedt på transvistit-tilværelsen…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s