LØB VÆK MENS TID ER!

Jeg var skide bange for julemanden, da jeg var lille. Husker stadig med gru, da julemanden stod en juleaften og jokede med, at han ville tage min søster med i sækken. Er du gal jeg skreg. At det bare var min mor, der var bag masken, havde jeg ikke hjernekapacitet til at fatte. Jeg var fuldstændig færdig af rædsel.

Siden har jeg været bange for alle 1:1 dyr – ja, alle de der store udklædte dyr man møder i forskellige lande som Djurs Sommerland og Disneyland. Fy for fanden, du så i hvert fald ikke mig stille mig op hverken ved siden af Pluto eller Minnie og vinke glad til kameraet.

Jeg ved ikke helt præcist, hvad det er, jeg tror de kan finde på at gøre mig. Det er jo ikke fordi, jeg nogensinde har set Mickey tager kvælertag på nogen, eller det fordømte egern i Djurs kaste med økser. Men kan bare mærke en uforklarlig angst rykke i mig, der råber VÆK VÆK VÆK, LØB VÆK MENS TID ER!

Derfor var det virkelig en stor udfordring for mig at være i Mumiland i sommers. Hvor der vrimler med kæmpe store dødsensfarlige mumitrolde. Til meget stor morskab for både mine børn og min mand. Altså, pigerne er selvfølgelig aldrig sene til at springe med på et hysterisk anfald, så de løb hvinende af sted sammen med mig, hver gang en mumi nærmede sig. Efter noget tid blev de alligevel så modige, de turde nærme sig dem. Og da jeg kom tilbage efter at have været på toilettet havde Allan fået overbevist de små dårer om, at de overhovedet ikke var farlige.

 

Du skal bare kramme dem mor, de er slet ikke farlige!  Fuck jer, jeg kan sgu da se på den, at den er psykopat!

Jeg overlevede – men må lige pointere, at hvis de har tænkt sig at blive ved med at have et så nervepirrende koncept, som de har i mumiland, så burde de helt klart gøre det nemmere at få fat i alkohol derinde.

Nå, men jeg troede jeg var home safe i mit eget hjem, men nu har Anemone fået den mani at tage denne maske på og løbe efter mig mens hun gurgler i struben.

Altså jeg griner selvfølgelig og siger uha, hvor er du farlig, men alt i mig råber VÆK VÆK VÆK, LØB VÆK MENS TID ER!

6 responses to “LØB VÆK MENS TID ER!

 1. Og det betyder ikke noget for dig, at hun vel stengt taget kun er ½:1?

 2. Jeg tror hun er nede på at være 1/4:1 … og åbenbart ikke?!

 3. Er nødt til lige at høre dig hvor man kan få fat i sådan en maske som Anemones? Min egen næsten 3-årige er blevet besat af tanken om at eje en løve/tigermaske og spørger hver dag om jeg har købt en til ham, men jeg må hver dag melde pas da de eneste løvemasker jeg kan finde er lidt for uhyggelige til en treårig. Anemones derimod er jo rovdyrsagtig på den ikke så skræmmende måde. Jeg deler nok til en vis grad din angst over for mumi’er i 1:1-størrelse, men et barn med løvemaske tror jeg godt jeg kan håndtere 😉

  I øvrigt tak for en god blog 🙂

 4. @Eva: tak fordi du læser med. Men tro mig: Det er scary shit med den maske;-)

  Den er i øvrigt købt i Zoologisk have i København. Det er et par år siden, men tænker ikke de skifter sortiment så ofte?!

 5. Jeg stemmer for, at Disneyland og Mumiland er helvede på jorden.
  Må man godt sige til sit barn, at det ikke findes i virkeligheden?

 6. Jeg er helt enig. Hunderæd for udklædninger. RonaldMcDonald fx. Men det værste jeg har prøvet i den forbindelse, var i Spanien, hvor de havde lavet papmachefigurer i dobbeltmenneskestørrelse. Det var gruopvækkende skrækkeligt!!!!
  Kh Rikke

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s