Meningen med det hele

Er du gal det gjorde ondt at føde hende.

Og bagefter. Man tisser ikke bare lige for sjov, når man er på barselsgangen, vel?

Hun sov ikke mere end tre timer ad gangen det første år.

Og alle de unødige bekymringer jeg har gjort mig om alle de potentielle farer, der kunne tilstøde hende – alt fra pas på du ikke falder når du står ud af badet, til at hun ingen venner ville få i skolen – (til børnelokkere og lokal atomaffaldsudslip lige omkring fritidsordningen), (for ikke at tale om accelererende kræftknuder, der viste sig at være en hævet lymfeknude og jeg tør stadig ikke trække vejret, når hun kører af sted på sin cykel i regnvejr).

Har måttet slippe en tåre, hver gang hun er trådt ind i en ny æra: Færdig med vuggestue, suk. Færdig med børnehave, suk. Færdig med kun at turde sove hjemme, suk. Færdig med at være afhængig af mors mening om alt, suk. Men denne nye æra, hun er trådt ind i sit ottende år, fik mig ikke til at tude.

Mor, vi har haft afrikansk tema hele ugen i skolen, og jeg har lært at lave en afrikansk suppe, skal jeg ikke lave mad i aften?

Now all the shit makes sense!

Den smagte himmelsk!

6 responses to “Meningen med det hele

 1. FANTASTISK! Der er kun seks år til, at jeg kan forvente at opleve noget tilsvarende (eller evt. 20, fordi det er søn og ikke en datter… selvom det selvfølgelig ikke burde spille nogen rolle og all that jazz).

 2. Hvis det så var med kvalme, bækkenløsning and all the shit oveni fødsel og bekymringer, mon så ikke de også lærer at lave chokolademousse? Jeg glææder mig!

 3. Nårh, tillykke med hende!
  Sikke sej hun er til madlavning – I kommer virkeligt til at drive den af, om 6-8 års tid, når alle pigerne kan lave mad. (sådan satser jeg ihvertfald på det bliver herhjemme hos mig, med 4 piger…)

 4. Marlene nu i Norge

  Se SÅ er der noget ved at have børn:) Nu vil jeg sætte mig med en kold cola og et dameblad og vente en 5-6 år.

 5. YES ! Uhm… Tillykke – det er da bare for fedt !!!! Her i huset nød vi også godt af min søn på 11’s temauge – såååååå skal næste uges tema bare være oprydning efter madlavningen, så er den ved at være der…;)

 6. Tillykke! Min fyldte i går, og han havde en lidt anden kommentar: Mor nu er jeg altså ikke så pattet mere, så du behøver at kæle mig hele tiden!
  Æv jeg elsker at nusse ham, og dufte til ham. Men mon ikke, det kommer igen 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s