Rapunzel har fået lus!

Oh, freaking hell! Rapunzel har fået lus!

Rapunzel er mit midterbarn med langt tykt hår helt ned til numsen. Hvad skal der dog blive af os? Har nu været mor i otte år og troede faktisk, at hvis ungerne endnu ikke var blevet angrebet af hår-kryb, så ville vi gå fri. Wrong wrong wrong.

Har tømt apoteket for lusemedikamenter, lusekamme og tandtråd (ja, det manglede vi også). Ifører mig nu vaders og månehjelm og går ombord i hendes hår.

See you on the other side!

12 responses to “Rapunzel har fået lus!

 1. jeg hader de kryb … vi kæmper en meget sejlivet kamp herhjemme …. og det er som om at vi bare aldrig når i bund med det modbydelige krible-kravl….
  og det på trods af flere daglige kæmninger og flittig brug af Hedrin…
  9eren herhjemme som også har hår i halvdelen af den samlede højde, har efterhånden i rimelig lang tid været hår-dt ramt.

  problemet er bare at hvis alle veninderne og skolekammeraterne ikke bliver tjekket dagligt …. ja så er det en skrue uden ende …. og så kan man bare blive ved og ved og ved…..

  så jeg føler med jer …. jeg håber i har bedre held med at få det skidt aflivet!

 2. Rigtig rigtig dårlig trøst herfra.
  Jo større tøsebørn bliver, jo mere gnider de deres hårpragt ind i hinandens;)
  De skaber sikre broforbindelser for kravlet.
  Indimellem kan man som mor pludselig se en fordel ved at tøsebarnet eventuelt blev en smule ekstrem med kronragning og et par piercinger til følge.
  Kærlig hilsen og trøstende tanker fra en mor med meget skarpt luseblik og ualmindelig veltrænede kæmmemuskler.

 3. Oh dear. Har i mine 4 år som moar været forskånet for luseplagen. Og jo, har tjekket, når der har været kryb i vuggestuen/børnehaven. Eller… altså – nogle af gangene har jeg tjekket… Held og lykke med missionen!

 4. Kan anbefale noget der hedder hedrin: man smører det i håret, så størkner det og kvæler alle lus. Børnene sover med det i.
  Næste morgen vasker man det, og de døde lus falder ud. Og så gentager man efter 8 dage.
  Det er meganemt og virker!

 5. Bare vent til de begynder at tage på efterskole…

 6. What?!
  Troede kun det var Michael Jackson junior. Hvad så med knold og tot ??
  Din søster

 7. War is not the answer. Hedrin is!

 8. @søster: Vides ikke med knold. MJ jr er kæmmet til blods, nu lusefri. Rapunzel er under streng observation. Selv er jeg gået fri. Hvilket er godt, ellers ville jeg nok være nødt til at sætte ild til mit hår.

 9. Har lige hørt fra min kære datter – der i disse dage er hos sin far…. Hun havde fundet over 40 lus….Hun har selv kæmmet sig selv!!! – Glæder mig helt vildt ( hmmmmmmmmm ) meget til hun kommer hjem på tirsdag… Hvor mange lus tror I at hun har tirsdag ???
  Cant wait!

 10. Hm, lad mig se … 40 lus gange far in charge of noget med datters hår = 400 lus.
  Min far-on-the-side HAR dog lært at sætte et hårelastik i. Har også prøvet at panikke ham med lus, ved dog ikke helt om det har virket. Men hvis min datter ER kæmmet når hun kommer hjem i morgen, tør jeg vædde 400 lus gange smuk ny kone på, at det er HENDE der har gjort det! … og således slut på at disse skilsmissefædre i denne omgang. Godnat.

 11. Hey 🙂 jeg har haft held med at fjerne lus med tea-træ shampoo beregnet til det selv samme. Samt det virker mod skæl og sår i hovedbunden også.
  Jeg bruger shampoo’en som almindelig shampoo til daglig hårvask,
  Da jeg selv var både glædelig overrasket og forundret over virkningen, blev jeg selv forhandler af det, så det var nemmere at få spredt budskabet om at der faktisk er noget der virker.
  mindwitch.wordpress.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s