Vind Zhu Zhu Pets til dine børn

Vi tager sgu en give away mere. Og til dem af jer, der lige nu fnyser og spørger hinanden, om der da ikke er grænser for, hvor kommerciella jeg har tænkt mig at blive, er svaret: Sandsynligvis ikke.

Denne give away sagde jeg ja til at lægge på bloggen, udelukkende fordi det ville give mig chancen for at indtage min sædvanlige overlegne og nedladende indstilling over for plasticlortelegetøj. Jeg ville vise jer billeder af disse klaksede marsvin og fortælle historier om, hvordan jeg kun havde lyst til at komme til at træde på dem, så de for evigt kunne udgå fra ungernes legetøjs-sortiment.

Men så fik jeg det indenfor dørene. Og tro mig, jeg hader dem stadig. Små pivende marsvin der fræser af sted på gulvet og ændrer retning alt efter, hvor der er nogen eller noget, der bevæger sig. Hvilket får dem til at tricke min muse-noia. Ja, jeg er i løbet af ugen set hvinende i fuld firspring hen over gulvet, fordi der var et mekanisk marsvin efter mig.

Desværre er der sket det, at lige så højt som jeg afskyr de små bæster, ELSKER ungerne dem. Jeg nåede ikke engang at åbne kasserne til deres test-versioner, før de flåede pappen fra hinanden og råbte ÅÅÅÅÅRH, DET ER JO ZHU ZHU PETS!! Til min store undren, for jeg har aldrig hørt dem snakke om dem før? Eller set det i reklamer på tv?

I hvert fald er de gået helt amok. De har leget med dem hver dag til de er blevet tvunget i seng. De har også taget en Zhu Zhu Pet med i børnehave og én med i skole. Som har startet en mindre mani blandt veninderne og alle plager nu livet af deres forældre for at få et af de skrattende små sataner. Da Kamille mistede sin Zhu Zhu Pet i skolen, ledte klassen hele skolen rundt og endte med at hænge efterlysningssedler op over det hele. Den dukkede op bag en reol oppe på fjerde sal. Pyha, venindeflokken kunne igen trække vejret helt i bund.

Det eneste, de alle tre ønsker sig i julegave nu, er flere Zhu Zhu Pets. Åh fordømt – snak om at en plan giver bagslag? 

Under alle omstændigheder: Der er to sæt Zhu Zhu Pets til udlodning.

Det ene sæt består af denne marsvinebane + to marsvin.

Det andet af denne marsvinefrisør-salon (oh don’t get me started) + to marsvin.

Smid en kommentar, så trækker jeg lod i weekenden. De vil sandsynligvis drive dig til vanvid – men dine børn bliver ellevilde. Du må gerne skrive, hvilken af banerne du helst vil have.

85 responses to “Vind Zhu Zhu Pets til dine børn

 1. I blame early morning tv ads. For Blondinen har også peget med sin lille buttede pegepinger på det mekaniserede musecirkus i diverse kataloger og krævet, at der blev sat kryds. Tror i øvrigt nok det er falske hamstre og ikke falske marsvin, der fiser rundt, men lad os nu ikke hænge os i bagateller. Bare jeg vinder denne gang;-)

 2. Da jeg ikke er sikker på at min 3-årige Sebastian må lege med en lilla og lyserød marsvinefrisør-salon (for hans far altså), vil jeg håbe på mit held i forhold til den røde og grå marsvinebane + to marsvin.

  Eller hedder det sin far – øv, det kan jeg aldrig finde ud af 😦

  • Det kommer an på hvis far det er. Når det er barnets egen far vil det i ovennævnte tilfælde være “sin far” og hans far er en fremmed far 🙂

 3. Kan de bruges til at drille katten med? Det må afprøves 🙂

 4. Uuuh, dem ville min datter og min lille nevø elske. Vinder jeg frisørudgaven, får datteren den, vinder jeg den anden, bliver nevøen den heldige 🙂 Jeg venter i spænding 🙂

 5. Mig, mig, mig 🙂 Min datter vil elske mig – er mindre sikker på, hvad husstandens to katte vil sige…krydser fingre for frisørsalonen!

 6. Uuuh, den øverste ville min søn elske,og jeg selv hade.
  som regel kan man afgøre om et stykke legetøj vil være et hit hos ungerne, ved at måle hvor gyseligt man selv synes det er. Hehe! =)

 7. Tror jeg kan vinde gode points hos mine drenge, hvis den først nævnte ender her 🙂

 8. Det ville vække stor jubel her på matriklen….. og hos moren, for så var der en pakke mere til julestrømpen 🙂

 9. Jeg kender et marsvin der kan drive dig til vanvid – Jeg kender et marsvin der kan drive dig til vanvid – Jeg kender et marsvin der kan drive dig til vanvid – Jeg kender et ma….. Godt så!….
  Vil da gerne drives til vanvid ( og teste om katten bliver vanvittig )
  ønsker mig banen!
  Lets get ready toooooo rummmmmmble!

 10. Jeg har desværre ikke børn selv, og derfor ingen undskyldning for at anskaffe mig dem, men min venindes piger på 3 og 6 år vil voldelske dem 🙂 Den lilla/lyserøde bane er helt klart lige noget for dem.

 11. Mit ene barnebarn har snakket varmt om disse marsvin så jeg vil da gerne vinde sådan et til hende :o)

 12. Din blog er altså til at skraldgrine af. Og selvom jeg også vil vold-hade (?) sådanne dyr, så vil min søn ELSKE de marsvin! Og han har altså ikke set én eneste reklame for dem!

 13. Vores Madame Zoul på tre år vil helt sikkert også knuselske dem, mens vi andre vil få nervøse tics ved tanken om at lukke dem ind i vores hybel. “Men lad dog barnet.” Frisørsalonen vil helt sikkert være et hit hos hende!

 14. mine unger ville elske dem – men jeg vil nok ligesom dig hade dem….
  så håber (med blandede følelser) at jeg vinder:-)

 15. Min datter er temmelig bange for katte, og jeg kunne forestille mig at hendes frygt kunne mindskes en anelse, hvis hun havde et drilsk marsvin på sin side 🙂 Jeg synes begge baner er superfede, så jeg hepper på at den ene lander her!

 16. Det er jo perFEKT! Een til hver af mine troldebørn, der begge med garanti vil sige “nåååårh” lige så snart de ser dem.
  Hermed mit lod. Og tak fordi du laver de her give-aways. 🙂

  /Juhulia

 17. BRING EM ON. Er også dyrepasser for de satans små bæster. Men kom endelig med nogle flere. Så jeg for avor for pip!

 18. Tre-årig datter vil sikkert helst vinde frisør-halløjet. Men hey, er det en battlebane, den øverste? For så vil vi altså lige så gerne vinde den!
  (Brit, det hedder sin her 😉 )

 19. Åhh bliver jo NØD til at være med i denne lodtrækning – for alt pigerne ønsker sig til Jul, er Zhu Zhu pets!
  – og så kan jeg få videreudviklet på min kryb angst;O)

 20. Har hørt så meget om de dersens Zhu Zhu Pets -det må komme an på en prøve… hvor slemme kan de være???

 21. Altså, Liv og Silja vil garanteret være ligeså glad for battlebanen, så længe de ikke har set frisørsalonen, så du kan jo selv beslutte dig for, hvor mit lod skal bruges. Jeg er bare glad for, at der er to marsvin, så de to treårige terrorister i det mindste ikke kommer til at slås om, hvem der skal lege med det nye legetøj 😀

 22. Check! De er (tøse-udgaven) også på ønskelisten herhjemme. Rimelig uretfærdigt, når jeg nu lige har bukket under for ønsket om et levende marsvin, som hun fik t sin 6-års fødselsdag for kun 2 mdr siden. Så kunne jeg har sluppet for alt det bøvl m høvl- og halm-spåner i hele lejligheden..

  Fatter mindre og mindre af det barn, men hun virker ellers sund og åndsfrisk..

 23. Maren, du kan jo få overtalt selv mig til at give det en chance. Så hermed mit lod. Og marsvinebanen må det være…

 24. Hej Maren,
  sættet med frisørsalonen er da cute! Og da jeg ikke selv har børn i passende alder, vil jeg betænke mine niecer på 4 og 6 år, hvis jeg er den heldige – de vil ELSKE det 🙂

 25. Når moren sidder herinde og overspringshandler i stedet for at skrive speciale færdigt og komme ud at tjene nogle penge, vil det være et stort hit med et marsvin til den slukne gavesæk. De er åbenbart blevet alle børns store juleønske? Jeg ville blive gladest for banen, men børnene vil helt sikert blive glade for begge dele.

 26. Jeg er helt på din side her Maren. Min datter kan næsten ikke gå forbi en BR uden at der er dømt “Åh mor, må jeg ikke godt få et marsvin? Pleeease”. Så det vil gøre min datter lykkelig, nu hvor hun er så ‘uheldig’, at hendes mor ikke kan købe dem 😉

 27. Tør ikke satse på at lærerindeagtig kommentarer omkring hans ellers sin far er nok til at komme i betragtning. Så hermed en tårrevæddet kommentar om hvor ynklig kassen med legetøj er hos os når niecerne er på besøg. Udvalget består primært af et glad perlepladeperler, piberensere, festligt farvet kopipapir og mosters aflagte timemanager der døde for flere år siden. Så det kunne være fint med en frisørmarsvine farm der kunne ligge og pibe nede i den temmelig tomme kasse.

 28. Årh min datter på 3år ville elske sådan en hamster salon, ikke mindst den opmærksomhed hamsteren ku indbringe hende fra katten der efterhånden er lidt træt af at blive kørt rundt i dukkevognen…

 29. Send gerne zhu zhu denne vej! Min datters zhu zhu er forsvundet hos en legekammerat, og jeg har ikke turdet fortælle hende det endnu! Så denne give away kommer på et kærkomment tidspunkt!

 30. Ja her kører ‘plage-pladen’ også mere eller mindre konstant… så lad mig få forspring på julegeverne og lad mig vinde…. 😉

 31. Min nevø ville elske den. Og min søster ville elske at hade den. Men på den anden side, damen har en Furby…(hed de ikke det?) Ellers kan det være jeg ville driste mig til at lade min egen datter beholde den. Vi får se.

 32. Ej Maren, hvor er det nogle fantastiske give-aways du gør dig i .-))
  Min 6-årige Emma er også fan og kalder mig hver morgen ind til tv-reklamerne så jeg kan se de nuttede pets som hun brændende ønsker sig og lige netop frisørsalonen er hendes klare favorit. Hvis vi er de heldige får hun den når hun har overstået væmmelig pre-operations undersøgelse næste fredag – jeg er sikker på at den vil kurere samtlige tårer.
  Vi krydser fingre…

 33. Kære Maren! Jeg synes helt ærligt, at jeg fortjener at vinde! Har haft mistanke om mus i køkkenet, så har sat en fælde op. Men hvad tror du, der sad i fælden igår???? En stor FÆL ROTTE! Jeg er på nippet til at flytte hjemmefra. Børnene er ved at udvikle kronisk gnaver-fobi, pga skrigende mor.
  Mon ikke nogen søde (ikke-levende) pels-gnavere ville kunne bløde lidt op på situationen???

 34. Aj men altså! Her i huset er det moderen, der ikke kan stå for de små tingester. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg synes, de er nuttede. Garanteret barnet heller ikke kan stå for dem, hvis man skulle være så heldig at være vinder. Kryds kryds fingre!

 35. Kære Maren
  Malthe ville elske sådan to små bæster…nok mest den grå/orange bane! Vi er stadig ret nye ud i legetøjsland – min stakkels dreng på 2 år har aldrig været i en legetøjsbutik (fordi moren hader den slags, stakkels lille dreng)… Så det er rart, at jeg her kan holde mig orienteret om, hvad der er ‘in’ på den front!

 36. er det normalt at drenge på (snart 6 år) synes disse små rotter er fantastiske?? han hoster godt nok lidt…. hmm…. om ikke andet så satser jeg mig selv og mit held i dag og prøver lykken. Why the hell not?? tror jeg rammer rigtigt hvis jeg siger at battlebanenvil være det største hit.
  -og tak for en herlig blog der kan hive mig op på de værste barselsdage… ja altså er ikke på barsel med ham på snart 6.. hmm.. har en på 9 uger… altså…

 37. Øj mine to finker herhjemme ville blive vilde med dem, de har et hver og elsker dem. Men hvem filan har fået den ide at hamstere skal sige som en ko og andre bondegårdsdyr, ja de er sgi lettere underlige og poppede. Jeg håber at vinde frisørsalonen, men ældstebarnet vilde sikkert også finde den anden sjov.

  Maja

 38. Ok. Du må ALDRIG stoppe med at være kommerciel så. Det der er klasse!! Vil krydse fingre og tæer og alt muligt andet lige til du trækker for at jeg er heldig denne gang!!
  Hepper mest på banen til drengebanen 🙂

 39. Mine piger er også helt vilde med disse dyr ( det er jeg ikke!) hehe
  Men tror de ville være glade lige meget hvilket en de vandt 🙂

 40. Som gammel redaktør af Marsvinetidende (oplag: 5. Udgivelsesår: 1992-93. Redaktricens alder: 12) burde jeg (ærhm, og mit barn) være helt selvskrevet til denne her. Er lidt ligeglad med, hvilken bane det sku’ være.

 41. Øv Maren. Jeg bliver altid så skuffet, når din daglige ordgydelse er en konkurrence. Jeg vil ikke vinde fjollede ting. Jeg vil meget hellere læse dine fjollede ord!
  Alt godt
  /Mette

 42. Juhu! Er helt ego og deltager selvom jeg allerede har vundet en guitar. Og det er nok også en plan der giver bagslag – for hvilket hus bliver det ikke, at have både guitar og marsvinefrisørsaloner inde for døren?? Men Silke bliver glad. DET ved jeg.

 43. Fedt med noget man kan vinde 🙂 Bliv endelig ved med det:) håber på den lilla til min datter. Men hun elsker at lege med biler så skulle hun vinde drengeudgaven blev hun lige så glad 🙂

 44. Jeg er klar som et egg! Svinene kan dine barn få – så overtar jeg salongen 😉

 45. Jeg forstår ingenting – min søn er kun 1 år og 4 måneder … Er det kunstige marsvin?!! Kan de sige noget? Vil en pige på 4 synes, at det er sagen? Det skal vist være tøseudgaven med marsvinefrisørsalon …. (!!)

 46. Game on…og det skal være banen og ikke frisørsalonen!! Jeg kan ikke selv overskue at ha’ en marsvinefrisørsalon (er det overhovedet i ét ord??? Har aldrig skrevet ordet før i mit liv…) inde for dørene…

 47. Jo da! Sådan nogle skal William da eje!

 48. Den seje bane er den vi ønsker os at vinde.

 49. Uhh er sikker på at den første af dem vil gøre min nevø henrykt:)

 50. Krydser alt hvad der krydses kan – mine piger vil eeeelske frisørsalonen!

 51. Rotterne er ÆLSKET her! Jeg undres! I mean, rotter i barnevogn, rotter i bil, rotter på cykler!

 52. Hvad gør man ikke for de kære børn, lad mig endelig blive vanvittig for mine børns skyld.

 53. He-he… Mira Bella på 7 har skrevet disse dyr øverst på ønskelisten, og indtil jeg så dine fotos troede jeg, at jeg kunne spise hende af med den optrækkelige mus, jeg har købt i søstrene Grenes til pakkekalenderen… Jeg har jo SLET ikke forstået konceptet! Jeg håber, at jeg vinder frisørsalonen. Mindre kan vist ikke gøre det.

 54. Vil egentlig ikke have dem og så alligevel

 55. Jamen de er da fantastiske – sådan en lilla og lyserød hamstersalon kan minibarnebarn da ikke leve uden – yeahhh vil gerne vinde.

 56. Min datter ønsker sig brændende et marsvin og denne slags kan vi vist godt gå med til 😉 Så det må blive frisør salon med det hele vi satser på herfra 🙂

 57. Havde ellers SVORET, at de ikke skulle inden for mine døre… men man har vel et standpunkt, til man tager et nyt?! I konkurrencens tegn and all….! Camilla på 4 vil ÆLSGE frisørsalonen 🙂

 58. Her i huset står de højt på ønskelisten, så jeg kaster mig lige ind i marsvinehelvedet og prøver lykken 😉

 59. Jeg er helt sikker på mine drenge ville blive vilde af begejstring, hvis jeg vandt den øverste marsvinbane + 2 marsvin til dem..

 60. Det er simpelthen både for sjovt og for sindsygt. Derfor lægger jeg et lod ind på marsvinbanen.

 61. Årh, jeg har slet ingen børn, men jeg har en nevø – og HAN vil elske den slags mekaniseret gnaverskadedyr!

 62. Ja, sgu…min søn har plaget (uden held) om de der ved vores sidste mange besøg hos Fætter BR 🙂

 63. Jeg deltager kun for at score points hos afkommet. Hun taler meget om de der kryb, og jeg ved, at begge baner vil falde i hendes smag.

 64. MARSVINEBANE???

 65. Tja jeg er heller ikke altid enig med min datter om hvad der er “godt” legetøj og hvad der er mindre godt – men hvor om alting er, så er det hendes højeste ønske at eje en Zhu Zhu pet….så jo altså, jeg vil gerne være med…….

 66. Ikke den pinke udgave, -den anden (første)
  Jeg tænker kattene ville synes, de var vildt sjove!!

 67. Den med frisørsalonen vil jeg gerne vinde … min 6-årige datter ville elske den!

 68. Jeg er gerne med på frisørsalonen – min datters mor er nemlig den ondeste, fordi der ikke indgår hamstere i husstanden. Endnu…

 69. Vi må ikke holde dyr, der hvor vi bor. Men måske marsvin er ok. Så skal det i hvert fald være den med banen 🙂

 70. Frisørsalonen:-)
  Tak for en fantastisk blog.
  Lise

 71. Must have must have must have…… Hvor er de dog skønne og hvor kan de sikkert drive mig til vanvid – men når børnenes øjne funkler, er det sikkert det hele værd.

  Kan altså slet ikke vælge hvad for en bane jeg helst vil vinde, har to drenge og 3 piger, så hip som hap. Så jeg bliver jo lige nu tvunget til at vælge mellem kønnene lige nu – argh. Please lad skæbnen afgøre for mig, så behøver jeg ikke være den dumme mor… Altså hvis jeg overhovedet vinder…

  Bortset fra det, så er din blog blevet en af mine daglige vitaminpiller. Den er bare så energigivende og sjov OG tankevækkende.

  KH Trine

 72. Min kæreste datter er allerede hooked på de der pelsede robotter, og ville blive meget lykkelig, hvis jeg vandt den røde bane til hende.

 73. Et KÆMPE ønske her i huset – mange af veninderne havde en med til lege-fredag i børnehaven og nu er det bare et brændende ønske at få sådan et kæledyr…

 74. Jeg vil gerne være med – skal mine børn have zhu zhu(s), så er dette CHANCEN for dem..
  Jeg går for drengebanen, altså den øverste 🙂

 75. Smider modvilligt et lod i puljen – to af mine har talt om de her kræ siden i sommer, men onde mor har nægtet dem det…

 76. Okay så……………vi er med!!! Kun fordi jeg elsker min datter for højt og selvfølgelig gerne vil give hende ALT hva hun ønsker sig…..tak for en dejlig blog. Dorte :o)

 77. Klart at jeg ikke kan undvære de søde små dyr – de minder mig om, at fruen har rotter på “loftet”. Iøvrigt sjovt at tjekke denne super feministiske blog.

 78. Sikker på at min søn vil elske dem, helst på banen:-)

 79. Øjøjøj! Sådan en marsvin-bane med marsvin vil få knægten til at gå amok og ønske, han selv kunne trave rundt med dem.

 80. Kan man mon nå det? Jeg hepper på en marsvin-bane til min søn!

 81. Min dyreglade søn, Viktor ville elske sådan en bane!

 82. Mine 2 drenge ville helt sikkert blive mega glade hvis de vandt den øverste marsvinbane + 2 marsvin,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s