Kådinabamans

Mynte har pænt spurgt mig, om det mon ville være okay med mig, hvis jeg fra nu af kaldte hende Lady gaga i stedet for Mynte?!

Sagen er den, at Mynte på det sidste har udviklet sig til at være lettere hysterisk Lady gaga-fan. Hun kan lange seancer af teksterne udenad (jep, på den der fede måde børn synger engelsk på, når de ikke fatter et klap af, hvad de siger og derfor synger ting som ”kådinabamans” (caught in a bad romance).

Hun sidder klistret til Youtube for at se videoer med hende. Jeg må indrømme, jeg var nødt til at google Lady gaga da Mynte nævnte hende første gang. Det er nemlig ikke fra mig – men nede fra børnehaven, hun har opsnappet frøken gaga. Og det er Martin, hendes pædagog, der har introduceret hende for musikgenren. Martin er flagrende homo – og af alle pædagoger i verden min yndlingspædagog. Kamille gik på stuen, Mynte går der nu og jeg indrømmer blankt, jeg har brugt alle de beskidte trick jeg overhovedet kunne finde på, for også at få Anemone ind på bjørnestuen (hun starter 1. december, hæhæhæ!) Men jeg har ham lidt mistænkt for at omdanne stuen til sin helt egen lille gaga-dansetrup med ham selv i front, for Mynte kan forbavsende mange moves fra videoerne.

(Just another day at bjørnestuen)

PS. Behøver ikke fortælle at det IKKE er en steinerbørnehave hun går i, vel?!

PPS. Muligvis skulle man synge lidt flere mæh siger det lille lam, muh fra koen og rap rap lille ælling-agtige sange med hende i aften, for hun er lige trampet edder spændt rasende ind på sit værelse, fordi jeg har den frækhed at påstå, at en and ikke har poter.

9 responses to “Kådinabamans

 1. Eller også må du få Frk. Gaga til at skrive en sang om de små søde bondegårdsdyr. Enten eller..

 2. Hahaha… hvor er det fantastisk 🙂 Point til (den nye) Lady Gaga og Martin. Og så er kådinabamans da et helt almindeligt ord…!

 3. HAHAHAHA, det er da bedre end når Kasper sidder og synger ‘klokken-var-lidt-fem-jeg-si’r uh-uh’, hellere GAk-GAk, end SeebackK. Fuck hvor jeg bare rimer godt på en fredag. Jeg håber bare a han bliver flaming homo, så vi kan klæde os ud sammen til Lady G.

 4. Min mor optog mig og mit barne”engelsk” på bånd. Det var frygtelig pinligt, når jeg hørte det som barn og teen. Nu er det bare sjovt. Jeg hørte Roxette (som jeg ikke udtalte “Roxett” men Roxette ligesom det står, i mange, mange år før nogen gjorde grin med mig. Nu siger jeg Roxette i ren trods).

  Jeg elsker Lady Gaga og er fan. Så forstår godt Mynte. Sejt med pædagog med god musiksmag. Ivalos yndlingspædagogmedhjælper spiller ultra heavymusik. Det´ go´ stil, synes jeg.

 5. Åh nej – Fhurmann – R. Seebachs musik er træls. Ligesom Nik &Jay, som min mor (!!!!) lytter til. *såk*

 6. http://ekstrabladet.dk/flash/udlandkendte/article1454113.ece

  ser ud som om du må ha Mynte med ud i nattelivet 🙂

 7. anne matthiesen

  Jeg synes, hun er one scary lady, hende Lady Gaga. Den er da ikke normal, den krop. Og øjnene! Uh!


 8. hmmmm 🙂

 9. Ha, nå så Martin er stadig på Bjørnestuen! Hils ham fra Jacob og mig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s