Tis

Mon der er nogen, der har en kattetis-detektor. Gerne sådan en, der virker som en geigertæller og skratter højere jo større koncentration, der findes af kattetis. For man må vel regne med at der generelt er en vis mængde kattetis all over?! Nå, ikke hjemme hos jer?

Okay, nu får jeg det til at lyde som om vi søber rundt i pis i det sorte hus på hjørnet, det gør vi ikke. Men her stinker af kattepis. Og hverken jeg, Smukke Allan eller overboen kan finde gerningsstedet. Vores katte er ellers venlige og renlige sjæle, der aldrig bruger andet end kattekassen, men Hjemmegnisken (som er begyndt at kede sig uhelbredeligt meget på det sidste) morer sig med at lukke døren ned til kælderrummet, hvor kassen står. Hvilket så har fået en af kattene til at ordne det fornødne et meget meget meget meget meget hemmeligt sted.

Fandme træt af at komme ind ude fra den friske luft og blive væltet omkuld af lugten af tis. Kan i hvert fald konstatere at ”tis” ikke har en positiv eftervirkning rent aromaterapeutisk.

9 responses to “Tis

 1. Ved ikke noget om kattepis. Ud over at det ganske rigtig stinker. Men jeg hæfter mig ved noget andet. DØREN ned til kælderen. Har I fået døre?

 2. Haha, nej ingen døre endnu. Men der er også en ned til kælderen, det har der altid været, føler I jer snydt? Til gengæld binder den så meget, jeg er imponeret over, at det lille menneske kan få den lukket. Der er stadig ingen døre nd til soveværelser eller børneværelser, men vi er begyndt at tale om at vi skal have det inden næste vinter. Og PS. Loui: Min ladcykel er flad og i øvrigt sneet væk, så der går lige et par dage inden jeg får sendt guitar og hamstre, ok?

 3. Når, du har fundet den uheldige spot, så er rodalon eneste vej! Og hvad så med at smide en kattelem i kælderdøren 😉

 4. Oh don’t mention the kattelem, så har været oppe og vende cirka hundrede gange i løbet af de sidste par dage. Men Stakkels Allan (som jeg tror vi snart skal til at kalde ham) har fået eksem på den ene arm af stres over alt han hele tiden skal, så kattelem må vente. Og er jeg i øvrigt den eneste, der synes at “kattelem” er et perverst ord?

 5. I handlen fås nogle smarte gummidimser, man placerer på døren, så små poder ikke får klemt fingrene. Hvis du sætter den på kælderdøren, kan gnisken ikke lukke den. Det er gjort på 3 sekunder, så man burde ikke få eksem af det.
  Men det afhjælper ikke den nuværende lugt-krise…

 6. Hvorfor sparker du ikke bare på døren og laver din egen kattelem?

 7. En udmærket kattetis-detektor kunne være – en hund… Hvis I har en i nabolaget som i må låne – og som har bare for 2 gram sporhund under huden – er jeg ret sikker på, at den nok skal finde the secret spot ;o)

  Ps. Tak for en underholdende blog!

 8. Lørdag morgen havde vores ellers så søde og renlige kat pludselig skidt på vores sofa…. Halleluja for Ikeas det bedste kunst(?)læder, som bare kunne tørres af med en klud og en gang Rodalon!! Kattelemmen var frosset til i det herlige vintervejr, så det stakkels kræ har med garanti holdt sig, til det var fysisk umuligt at holde sig længere…. Vi lurede godt nok en del på, hvor den så havde tisset. For de to ting hænger jo lis’som lidt sammen. Men ingen steder – tilsyneladende. Og dog: da vi i vores stiveste puds skulle ud af døren – i sidste øjeblik, som sædvanlig – griber jeg min taske, som bare kvitterer med et *dryp-dryp*… og i øvrigt den fæleste stank ever 😦 Lige der havde jeg uendelig svært ved at huske, hvorfor jeg så gerne ville ha’ kat!!

 9. Og PS: hold øje med katten. Den skal nok selv begynde at snuse rundt, der hvor den har ‘markeret’. Men pas på den ikke gør det til en vane… “Næh, der er nogen der har tisset her allerede – så gør jeg det da også bare”…!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s