Mere Maren

Jeg må dvæle lidt ved mit navn endnu. Vælger at se stort på, at der åbenbart ikke er grænser for hvor selvcentreret jeg tillader mig selv at være.

Men altså I sendte mig helt mange fine links, som jeg først nu har haft tid at se (blame the hjemmegnisk).

For se nu bare her, ”Maren” er nemlig ikke bare en ko, en flodhest og et lokumsbræt. Jeg er også et par virkelig slutty blå sko. ”Promiscuous Maren” hedder de. Not bad.  

”Maren” er også disse sko, som jeg under ingen omstændigheder ville kunne gå i – med mindre jeg var så fuld, at jeg i forvejen dinglede nok til at ophæve balanceloven (findes der mon sådan en lov?)

”Maren” er også en sær samling kjoler – og efter jeg forleden læste, at det samiske folk nogle steder i Norge betragtes som ”ikke-hvide”, passer det jo fint med det mulat-agtige tema:

 

”Maren” er også en lille nuttet elefant:

 

Og denne bh, der hedder noget med ”balkon”:

Og sidst, men absolut ikke mindst, har Klidmoster opkaldt en julegløgg efter mig. Hvilket måske er det sejeste i verden. Også selv om jeg synes, gløgg smager af rævepis, vil jeg faktisk kaste mig ud i forsøget og lave denne gløgg til Allan. Som helt sikkert vil hygge sig med at drikke en tår Maren.

Om gløggen siger Klidmoster selv:

Og hvad skal man så kalde sådan en drik? Svaret kom til mig her i morges på en rundtur i blogland: den skal da hedde en ”Maren”. Drikken er saft forklædt som voksen, sød og alligevel skarp. Mors drink, ikke for børn (kun til at dyppe sutten i hvis de ikke vil sove). Stik den IKEA!”

Du finder opskriften HER. Både med og uden alkohol.

5 responses to “Mere Maren

  1. Jeg hedder Line (som bekendt) – men min far synes jeg skulle hede Jane eller Maren! Har altid været Ualmindelig glad for at min mor vandt kampen over Jane (undskyld alle søde Janer derude), men har faktisk haft en lang periode hvor jeg gik og ønskede mig at Maren havde vundet (det avr da fru Baun Danielsen var på sit højeste!)
    Sejt med bh og gløg. Elsker gløg.

  2. Awwww, jeg bliver da helt varm om hjertet. Er SÅ glad for at du kan lide den. Og så de dumme dage er jeg sikker på at hvidvinen kan droppes helt og erstattes direkte med rom, og masser af det 😉

  3. Du spænder vidt: fra bh (med balkon) over tøjdyr til gløgg!! WOW! 🙂 Og det med selvcentreret… glem det! Det her er hyldende morsomt 🙂

  4. Hmm hos os er Maren faktisk synonym med “bog hvor der står tissemand på ryggen”!!! Så når Rasmus skriger: MOR TAG SÅ MAREN VÆK FRA MIT ÅSYN, så ved jeg hvad jeg skal gøre fluks 😉

  5. jeg kom lige til at tænke på en gammel kollega som havde for vane at sige “det rider mig som maren”, når noget stressede ham eller gik ham på… og jeg tror faktisk ikke at han vidste, at han var hel gal på den med det der ordsprog, for det blev ofte sagt ganske opgivende og uden glimt i øjet!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s