Weird stuff fra nettet

Det her er umiddelbart noget af det mest åndssvage, jeg længe har set. Så det er meningen, jeg skal have en beige blondebræmme under min barm, der presser mine bryster op, så det ser ud som om jeg har en fire-årigs røv siddende midt på brystkassen, eller hvad?

Køb den her!

Nå, men biksen har også disse fikse trusser, en slankebuks hedder det.

Efter billederne at tyde har mennesker i slankebuks aldrig tænkt sig at knalde by surprise, for der kan da ikke være nogen i den seksuelt aktive alder, der har lyst til at blive caught naked i en buks som denne?

Og er I i øvrigt klar over, hvor ondt man får i maven af sådan en buks? Ja, for jeg indrømmer blankt, jeg rent faktisk har haft én på. Sågar købt et par engang. Men jeg skulle altså til en eks-kærestes bryllup og jeg var smellerfed, fordi det kun var tre måneder siden jeg havde fået barn tre – og man gider jo for fanden ikke være smellerfed til ekskærestebryllupper vel? Næ, der skal man jo være den smukke eks, men den smukke mand, der lever det smukke liv og derfor er så overskudsagtig at man ønsker det lykkelig par (som helst skal være knap så smukke som én selv) hjertelig tillykke. Ved ikke om jeg synes de hjalp så meget med den buks. Allan sagde det var lige meget, for min ammebarm var så frygtindgydende, at der ikke ville være nogen, der ville komme længere med blikket alligevel.

Det var en god fest.

Måtte dog flå slankebuksen af midtvejs, fordi der altså er grænser for hvor længe en kvinde kan holde ud ikke at kunne trække vejret til bunds.

9 responses to “Weird stuff fra nettet

 1. Det eneste jeg tænker på er hvad du har googlet for at nå frem til billedet af den dersens pat-opstrammer. 😉

 2. Jeg vil bare sige; en fire årigs røv? Kæft nogle kæmpe struttende baller en fire årig så har! Nej Maren…
  Og mht bukserne så har du ret, man får mega ondt i maven og det er træls, når resten af danmarks befolkning, ser den der lækre underbuks, der suser op til barmen, når man bukker sig ned. I stedet for at vise lækker håndværker røv, så bliver det til underlig strammet rygstykke…

 3. Jeg tænker mere, at hvis jeg så ud som modellerne, så ville jeg NÆGTE at skrue mig ned i sådan en slanke-dims.
  Jeg så i øvrigt én med sådan en sag på- og man skal altså passe på med ikke at tro at man er et nummer mindre end man i virkeligheden er- for hun havde så i stedet en pølle lige over den meget høje underbuks, der strammede ind. Ikke ret fikst…
  Patter og pølle er et dårligt blikfang!

 4. Hvad med en ammebarn OG sådan en push-up dims???

 5. Jeg kommer sådan til at tænke på det ‘snore-træk’ man ifører køerne når de har lidt for tunge yvere… hahaha…

 6. hmmmm …. silikone bryster på en helt ny måde? 😯

 7. Hahaha, det slår næsten yver-bh’en.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s