Skide koldt

Hvor er det da fint med sådan et gammelt hus på en gammel villavej med et gammelt kastanietræ foran. Ja, kom lad os flytte mit skrivebord hen til vinduet, så jeg rigtig kan sidde og nyde haven og huset og stemningen.

Freaking hell det er koldt efter at vinteren væltede ned fra himlen!!!

Tak til Allans mormor Tove, der har været så venlig at strikke et par fingerløse vanter til mig, så jeg kan sidde som en anden fattig forfatter på kvisten og skrive videre …

7 responses to “Skide koldt

 1. Sådan nogel vanter må jeg også ha’!
  Ellers mangler der ikke noget her. Har forskanset mig ved sønnikes skivebord (det er for koldt i stuen), iført mig tøfler fra Grønland, der godt nok er lidt tynde i bunden og viklet mig ind i et tæppe.
  Så, ja, jeg er stadig glad for min single-mor-lejlighed med hyggeligt højt til loftet, charmerende vinduer og oldgamle radiatorer!
  Tror faktisk, at det er ok at spise lidt chokolade. Hjælper det ikke på varmen?

 2. Ej, hvor er de bare fine. Sådan nogle ønsker jeg mig også. De ville være perfekte når jeg som fotograf var ude på opgave.
  Måske kunne smukke Allans mormor Tove strikke et par ekstra som kunne blive en jule-give-away? God plan! 😉
  – Og jeg er også enig i at chokolade hjælper på varmen!

 3. Jeg vil også ha! De må gerne være magen til 🙂

 4. Nu mangler du bare en tønde i haven med bål i, så er det helt autentisk..:-)
  Så gerne være med i jule-give-away. De er da for fede..

 5. Sådan nogle har jeg også! Jeg har dog ikke overvejet, at man kunne sidde at skrive med dem på. Jeg får tit kolde hænder, hvis jeg sidder i lang tid og fx skriver opgave på uni.

 6. 31 år med ræddi kolde hænder og fødder har lært mig meget: De er sjove at stikke på ryggen af andre mennesker, det er så koldt, at man burde få særtillæg fra staten til at købe varmedunke og muffedisser, jeg vil flytte udenlands halvdelen af året OG USB-vanter er sendt fra himlen.

  Jeg fik et sæt USB-vanter af min kæreste for flere år siden, og de er altså fantastiske! De er klart et køb værd, hvis man absolut skal sidde og klapre foran skærmen om vinteren. Synes jeg. Altså. Se dem her:
  http://gear.comon.dk/nyheder/USB-opvarmede-handsker-1.246417.html

 7. Jeg skal høre med Mormor Tove om hun er frisk på at strikke nogle fingerløse vanter til bloggen. Muligvis vinder jeg dem selv, hvis de er lige så bløde og fine som dem jeg allerede har fået …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s