Se, den kan sy!

Se, barnet kan sy! Altså den store af dem, den lille sidder bare og æder pebernødder.

Kamille syr poser, som nissen kan lægge gaver i. En julesok blev for avanceret – og ingen syntes at mit forslag var særlig godt. Jamen, hvad er der nu i vejen med at hænge en flok fryseposer op?!

Hun er imponerende god til det, Kamille. Det er første gang hun prøver det og hun er kun otte år. Alligevel kan hun få sømmen til at være snorlige. Oh yes, mummy is impressed.

Jeg kan også sy. Nej, forkert. Jeg TROR jeg kan sy. Faktisk stinker jeg til det. Grunden til, at jeg tror, jeg kan sy, er at jeg har både en mor og en søster, der er to små autister på en symaskine. De kan begge lave en kopi af en chaneldragt med den ene hånd på ryggen, mens de drikker kaffe med den anden. Og så virker det endda skide hyggeligt, når de gør det. Har tilbragt mangen en barndomstime med at sidde og se på en af dem sy. Det er derfor jeg ved, hvordan man gør, tror jeg kan det, gør det bare ikke. Både fordi det er så meget nemmere at få dem til det – og så fordi jeg faktisk ikke synes, det er særlig fedt at sy. Det er meget hyggeligere at se på andre, der gør det. Jeg elsker at betragte andre lave håndarbejde, mens jeg selv sidder med fingeren oppe i næsen!

Og nu er dagen så kommet, hvor jeg igen kan indtage en af mine hyggepositioner nummer 1: At drikke en kop te og se på en anden, der får maskinen til at sige klonk-klonk-klonk, mens stof bliver tryllet om til tøj. Eller poser. For se hvad Kamille har syet:

En nissepose til hver af os + en til hver af kattene.

15 responses to “Se, den kan sy!

 1. Ej hvor er de pæææne…. og cool også.
  Det er da for vildt at hun kan sy sådan i en alder af 8. Tillykke.

 2. Hvor er det bare nogle seriøst fine poser! Hun skal nok ende som designer i en ung alder 😀

 3. Hvor er de bare flotte! Og hvor det sejt, at hun kan (har tålmodighed til det!). Jeg ville virkelig også være stolt.
  He, he .. .kommer til at tænke på weekenden, hvor jeg lavede juledekoration med Viktor 8 år. Jeg gjorde mig meget umage – min skulle være klassisk og flot. Viktor dængede sin til med farver og glimmer. Det endte med, at hans blev super flot og min jævnt kedelig. Vildt fedt at oplevele, at de rykker selv – på områder, hvor man selv har stået stille i en menneskealder :-).

 4. Årh jaer, hende kan du tjene penge på – ved du godt det?

 5. Hvor er hun sej!

 6. Hurra for børnearbejde… Det praktiserer vi også i denne ende af landet 😉
  Lyder til at jeg lige har et år til at spare sammen til en symaskine, så fylder min største-prinsesse nemlig 8 😉

 7. Nej men altså! Se nu. Sådan en, der kan sy. Sådan en ønsker jeg mig også.

 8. Hvor er hun bare vildt dygtig. du skal være kæmpe stolt. Og vildt fedt at de ikke er julede..:-)

 9. Min datter fik også sin symaskine i den alder ( min er vist i stykker?)… Og hun er også bare genial til at sy. Det er også sådan wush-wush – eller klonk-klonk, og så har hun en nederdel, eller også har hun tryllet en af mine nederdele om til et par seje bukser, med fancy lommer.
  Og din datter er på rette vej – dejligt at se at hun bare klør på- og tør gøre det 🙂
  For at finde julesokker, der er store nok, det er bare svært!!

 10. Cool. Drøn smart koncept. Bare lav flere børn, så du har en til alle formål. Hun er god! Og TAK for post i dag – selv postmanden var let imponeret over dagens udbringning. Og især tak for bonus: fjerboa og pink tyl. Nogen blir virkelig glad når den kommer hjem i dag (og det er sandsynligvis ikke min mand. Medmindre jeg ikke er iklædt andet end boa og tyl. Og det er det altså for koldt til).

 11. Det er fandme i orden det dér, Kamille!

 12. sejt … jeg må vist lige have en snak med mine poder … tror jeg!

 13. hold da op hvor er hun sej. Jeg lider samme skæbne som dig, min mor og søster er også en haj med en symaskine. Mens jeg nok må indrømme at det nok ikke lige er der hvor jeg har mine kompetencer.

 14. Kamille er for sej til det der!! Jeg er virkelig imponeret…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s